Μετάβαση στο περιεχόμενο

paul2121

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by paul2121

  1. Γεια σας και από εμένα, Προσπαθώ να απαλλαγώ από τις εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ, οπότε μήπως γνωρίζει κανείς με ποιά υπηρεσία θα πρέπει να επικοινωνήσω για να παραλάβω το κοινοτικό έντυπο Α1? Εργάζομαι στην Αγγλία και ζήτησα από τον εργοδότη μου να με βοηθήσει στην όλη διαδικασία. Μου απάντησαν πως τους φαίνεται παράξενο που το ΤΣΜΕΔΕ ζητάει το έντυπο από την Αγγλία. Πολύ πιθανόν να μην γνωρίζουν την διαδικασία. Έχω παραλάβει την αίτηση απαλλαγής, αλλά δν μπορώ να βρω το έντυπο Α1. Μπορείτε να μου δώσετε κάποια συμβουλή? Σας ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλημέρα και από εμένα, Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εργάζομαι στην Αγγλία. Εδώ και κάποιο καιρό κάνω ενέργειες για την απαλλαγή εισφορών από το ΤΣΜΕΔΕ. Επικοινώνησα λοιπόν με το ΤΣΜΕΔΕ και μ απέστειλαν στο mail μου μία αίτηση π χρειάζεται να συμπληρώσω, όπου μου ζητείται να επισυνάψω το κοινοτικό έντυπο Α1, το οποίο χορηγείται απο το HM REVENUE & CUSTOMS, μετά από αίτηση μου. Μήπως υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει παιδιά? Γιατί ζήτησα την βοήθεια από την εταιρία στην οποία εργάζομαι στην Αγγλία και τους φαίνεται παράξενο ότι στην Ελλάδα ζητάνε το κοινοτικό έντυπο Α1. Υπαρχει κάποιος που να έχει κάνει την διαδικασία? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.