Μετάβαση στο περιεχόμενο

Maz-kal

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

362 profile views
  1. Κάποιος κακόβουλος ειδοποίησε τις Αρχές ότι το εστιατόριο λειτουργεί παράνομα χωρίς άδεια λειτουργίας. Ο αστυνομικός που έλεγξε τα χαρτιά είδε ότι η άδεια είχε λήξει το 1993 και δεν είχε ανανεωθεί, οπότε η υπόθεση πήρε το δρόμο της. Με την τελευταία ανανέωση τότε, ενημερωθήκαμε ότι δεν χρειάζεται να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο καθώς ο ιδιοκτήτης παραμένει ίδιος και δεν συντρέχει κανένας από τους λόγους που μου αναφέρατε. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, θα ανατρέξω και στο ΦΕΚ που μου παραθέσατε.
  2. Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Μέλος της οικογένειας έχει εστιατόριο το οποίο λειτουργεί από το 1983. Η άδεια λειτουργίας είχε ανανεωθεί το 1993 και τότε μας είχαν ενημερώσει ότι δε θα χρειαστεί να ανανεωθεί ξανά λόγω παλαιότητας, οπότε το ξεχάσαμε. Πρόσφατα μετά από καταγγελία, η αστυνομία μας ενημέρωσε ότι θα το σφραγίσει καθώς η άδεια δεν ανανεώθηκε. Γνωρίζει κάποιος αν τελικά πρέπει να ανανεώνεται μια τόσο παλιά άδεια λειτουργίας εστιατορίου και κάθε πότε; Μήπως μπορεί κάποιος να με παραπέμψει σε σχετικό ΦΕΚ ή νομοθεσία; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.