Μετάβαση στο περιεχόμενο

Durban

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Μαγούλα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Durban's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Με ενημέρωσαν ότι τα θέματα θορύβου τα έχουν αναλάβει τώρα οι περιφέρειες. Γνωρίζει κάποιος στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής με ποιο τμήμα θα πρέπει να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα.
  2. Κανένας δεν γνωρίζει εάν η καμινάδα υφίσταται νόμιμα. Αυτό πως μπορούμε να το μάθουμε;
  3. Μήπως γνωρίζει κάποιος στην νομαρχία ποια υπηρεσία ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί δυστυχώς με τον καταστηματάρχη δεν βρίσκουμε άκρη. Επίσης έχουν το ίδιο πρόβλημα. και άλλοι γείτονες. Θα ήταν καλύτερο να κάνουμε ομαδική καταγγελία στην νομαρχία ή να κάνει ο καθένας από μόνος του.
  4. Θα ήθελα να μάθω ποια είναι η νομοθεσία για την ηχορύπανση από καμινάδες εστιατορίων;Επίσης υπάρχει κάποιος αριθμός για καταγγελία σε κάποια υπηρεσία;
  5. Θα σας πρότεινα για την περίπτωση σας ειδικό φίλτρο κλάσης G3 (85% στα 10 μm) σε συνδιασμό με το Puragrid. Με αυτό τον συνδιασμό δεν θα μειωθεί η παροχή και συνδιάζεται σωματιδικό και χημικό φιλτράρισμα www.dimtech.gr
  6. Τοποθετώντας 2 φίλτρα κλάσης F5 σε καναλάτη μονάδα θα έχεται μεγάλο πρόβλημα λόγω της μεγάλης πτώσης πίεσης που υπάρχει. Η καναλάτες μονάδες έχουν πολύ μικρή διαθέσιμη στατική. Η παροχή της μονάδας θα μειωθεί κατά πολύ και ίσως προκαλέσει πρόβλημα στην μονάδα όταν στα φίλτρα αρχίσει ο κορεσμός.
  7. Υπάρχουν πολλά είδη ενεργού άνθρακα εξαρτάται κατα κύριο λόγο από τον εμποτισμό τους με άλλες οξειδωτικές ενώσεις. Και βέβαια μπορούν να συγκρατήσουν σωματίδια μεγέθους <2,5 μ. Τα νέα χημικά φίλτρα είναι μίγμα ειδικού ενεργού άνθρακα και ενεργής αλουμίνας κατάληλα εμποτισμένα σε υπερμαγγανικό κάλιο ή υπερμαγγανικό νάτριο. Τα συγκεκριμένα φίλτρα κατασκευάζονται ανάλογα με την εφαρμογή που έχουμε. Υπάρχουν 16 είδη μπρείτε να δείτε στο www.purafil.com Ψάξτε για την νέα τεχνογία του PuraGRID Filter.
  8. Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα για αέρα δεν προκαλούν κίνδυνο για την υγεία και απορροφούν αέριους ρύπους τα οποία δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα σωματιδιακά φίλτρα. Υπάρχουν όμως πια πιο εξελιγμένα χημικά φίλτρα που εξουδετερώνουν κατα 99,5% τους αέριους ρύπους
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.