Μετάβαση στο περιεχόμενο

steven_k

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Η θερμογόνος δύναμη του πετρελαίου θέρμανσης είναι 10,5 KWh/lt, δηλαδη 1 λιτρο πετρελαιου σου δινει 10,5 θερμικες Kwh, ακριβως οσες Kwh υπολογισες στην πρωτη σου απαντηση, αυτο φαινεται και απο το πινακακι στο αρχειο. Το 1000 γιατι το εβαλες στον πινακα? ειανι πολυ μεγαλο. Π.χ. για το σπιτι μου θελω 140 την ημερα ...
  2. Συμφωνο απολυτα. το αρχειακι πως σου φενεται?
  3. Λεω COP για λογους ευκολιας ... Φ. Α. δεν παιζει Πελλετ δεν ξερω τι παιζει. Απλα συνεχεια διαβαζω τα καλυτερα για τα AC
  4. Ειμαι παλιος πελατης της ΔΕΗ και δεν ισχυει το σπαστο νυχτερινο. Επισης θα προτιμουσα μια ενιαια λυση.
  5. Εαν ισχυει για τον ηλεκτρικο λεβητα COP 1 συμφωνω απολυτα
  6. Εχω κανει και εγω ακριβως τους ιδιους υπολογισμους στο συγκεκριμενο αρχειο >https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ang3mXV0-BuNdGtscWxMM0xjbFdabnVPOUhCaTNpb3c Απλα θελω να μαθω ποση ειναι η καταναλωση του ηλεκτρικου λεβητα. Προσωπικα ειμαι στη σκεψη για 2 inverter αλλα δεν ξερω το COP του ηλεκτρικου λεβητα, αν και υποθετω οτι ειναι 1.
  7. Εμπειρικα ποσες ωρες την ημερα λειτουργει ενας ηλεκτρικος λεβητας ? Συγκεκριμενα για σπιτι 77 τ.μ στη Κατερινη το οποιο χρειαζεται 1800 - 2000 lt πετρελαιο το χρονο για θερμανση .ποσα KW ηλεκτρικης ενεργειας θα μου καταναλωσει ενας ηλεκτρικος λεβητας ? 1) κατασκευης 1983 2) τριφασικο ρευμα και νυχτερινο. 3) με συνθετικα κουφοματα και 4) μονοκατοικια χωρις κοινο χωρισμα με τα διπλανα σπιτια.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.