Μετάβαση στο περιεχόμενο

XDalas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

1 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. Καλησπέρα, συγγενικό μου πρόσωπο διαθέτει παραθαλάσσιο οικόπεδο στον νομό Ηλείας, κοινότητα Μανολάδας και πιο συγκεκριμένα στην θέση Μπρινιά. Ενδιαφέρεται να το πουλήσει και θέλει να μάθει την αξία του στρέμματος στην συγκεκριμένη περιοχή. Για να βοηθήσω (δεν γνωρίζω βέβαια αν σας χρειάζονται) σας δίνω περισσότερες λεπτομέρειες: Το οικόπεδο βρίσκεται σε αμειγώς αγροτική περιοχή, εκτός Ζ.Ο.Ε. , εκτός σχεδίου πόλης, εκτός ορίων οριοθετημένου οικισμού ή οικισμού προϋφισταμένου του έτους 1923 και εκτός ζώνης σχεδίου πόλεως ή οικισμού το οποίο δηλούται άρτιο και οικοδομήσιμο. Ευχαριστώ! Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής DIMITRIS80
  2. XDalas

    AutoCad - 10. Bugs

    Δεν νομίζω ότι φταίει ο υπολογιστής σου όσο παλιός μπορεί να είναι για να σου δημιουργεί πρόβλημα στη σχεδίαση μία γραμμής. Μήπως στις ιδιότητες του snap έχεις δώσει μεγάλη τιμή και σου δημιουργεί τις σπαστές κινήσεις; Για παράδειγμα, αν έχει τιμή 500, δοκίμασε να κατεβάσεις την τιμή σε διψήφιο ή μονοψήφιο αριθμό. Snap (δεξί κλικ) > settings
  3. Καλησπέρα, όπως σωστά σου είπε ο charis_r την κλίμακα την ορίζεις στην εκτύπωση ενώ στην οθόνη του υπολογιστή σου σχεδιάζεις σε κανονική κλίμακα. Τώρα για το "πρόβλημα" που αναφέρεις σχετικά με την σχεδιάση της γραμμής επιλέγεις Format > Units. Στο πλαίσιο διαλόγου Drawing Units που σου εμφανίζεται, στην κατηγορία Length πατάς στο βελάκι στο Precision και επιλέγεις το απλό μηδενικό όπως φαίνεται στην εικόνα (συνήθως είναι 0.0000) γι' αυτό σου εμφανίζει και αυτές τις τιμές όταν σχεδιάζεις. Ελπίζω να βοήθησα!
  4. Καλησπέρα, είναι φυσιολογικό να μην σου εμφανίζει όλα τα σημεία επειδή δίνεις την εντολή από το πληκτρολόγιο, επομένως μπορείς να καταχωρήσεις μόνο ένα σημείο. Δοκίμασε να επιλέξεις την εντολή από το μενού του AutoCAD ως εξής: Draw > Point > Multiple Point και με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να καταχωρείς περισσότερα από ένα σημεία.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.