Μετάβαση στο περιεχόμενο

paspo

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

paspo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γενικα θεμα με την καπνα δεν εχω καθως μονο φετος το αναψαν 2 διαμερισματα και αυτα σε μερες με πολυ κρυο οποτε ουτε που ανοιξα τις μπαλκονοπορτες. Οι 3 καμιναδες ειναι στην ακρη οποτε δε με ενοχλουν ουτως η αλλως αλλα οι υπολοιπες 4 ομως ειναι ακριβως στην μεση του μπαλκονιου αν τις ψηλωσω θα ειναι ασχημο αισθητικα αλλα το προτιμω απο το να δημιουργηθει οποιοδηποτε προβλημα με την καπνα. Το θεμα ειναι οτι το παραληλογραμμο πλαισιο που τις περικλειει περναει μεσα απο την περγκολα του 5ου αρα δεν ξερω αν θα μπορεσει να γινει επεκταση ολης της κατασκευης η θα πρεπει να επεκταθουν μονο οι μεταλλικες καμιναδες. Πρεπει να απευθυνθω σε μηχανικο η σε καποιον που ασχολειτε με εγκαταστασεις τζακιων? Αν τελικως γινει επεκταση τα εξοδα βαρυνουν εμενα η τους κατοχους?
  2. Καλη χρονια σε ολους. Μετακομισα σε νεο διαμερισμα σχετικα προσφατα και θελω καποια διευκρινιση για οποιον ξερει.να με βοηθησει. Ειναι ρετιρε 6ος οροφος, η βεραντα του 5ου οροφου (οροφοδιαμερισμα και αυτος) επεκτεινεται περιπου 1.5 μετρο απο το τελος της δικιας μου βεραντας, Οι καμιναδες ολων των τζακιων (7) των διαμερισματων περνανε απο την μπροστινη πλευρα του κτιριου και καταληγουν στην κορυφη της περγκολας του 5ου οροφου ακριβως μπροστα απο την βεραντα μου, περιπου 10 ποντους χαμηλοτερα απο το υψος του καγκελου και σε αποσταση 1-1.5 μετρου σε μηκος. Αυτο ειναι νομιμο γιατι δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο εγινε τετοια κατασκευη, συνηθως οι καμιναδες ειναι στο κεντρο η στο πλαι και καταληγουν στις ταρατσες (οπου καταληγει μονο η δικια μου καμιναδα) Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Manolis gon
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.