Μετάβαση στο περιεχόμενο

littlebig

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ

littlebig's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μπορεις να πάρεις και μόνο μια ΘΕ σαν πρωτοετής.
  2. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο τμήμα υποτροφιών και να ρωτήσεις για πληροφορίες 2610367367.
  3. Ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω οτι θα πάνε όλα καλά! Οποιαδήποτε πληροφορία,σκέψη,προβληματισμός απο ανθρώπους που έχουν τελειώσει ή φοιτούν στο μεταπτυχιακό είναι ευπρόσδεκτη.
  4. Ευχαριστώ πολύ για τη απάντηση! Είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρη και κατατοπιστική! Να υποθέσω πως η Θ.Ε. ΔΧΤ 51 (Τεχνική της κατασκευής) είναι καθαρά τεχνικό? Μπορείς σε παρακαλω να δώσεις ενα παράδειγμα όταν λες ότι είναι προσανατολισμένο στους πολιτικούς? Ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Είμαι κι εγώ απο τους τυχερούς που κληρώθηκε για το μεταπτυχιακό φέτος! Όμως έχω κάποιους προβληματισμούς και θα ήθελα να ρωτήσω τους ανθρώπους που το παρακολουθούν. Αν χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο γνωστικό υπόβαθρο για να μπορέσεις να ανταποκριθεις?Δηλαδή αν χρειάζεται παραπάνω διάβασμα ώστε να καλύψω τα κενα που θα έχω σε σύγκριση με ενα πολιτικο μηχανικό για παράδειγμα. Στο μεταπτυχιακο δινεται βαρύτητα στο τεχνικό κομματι ή σε αυτο της διαχείρησης? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.