Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vamvakidis Kostas

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Vamvakidis Kostas

  1. Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Πραγματικά, το max είδα ότι πιάνει 70 βαθμούς, την καμπύλη δεν την ξαναπειράζω ποτέ? δηλαδή είναι η ίδια όλες τις εποχές?
  2. Ξεκινα με 35 βαθμους προσαγωγη στους 15 εξωτερικη και 45 προσαγωγη στους 0 πώς θα το κάνω αυτό?
  3. THANX , εγώ νόμιζα ότι αλλάζεις καμπύλη ανάλογα με την εποχή,μελέτη δεν έχω ούτε ξέρω σε τι θερμοκρασίες δουλεύει ο λέβητας, θα πειραματιστώ και θα δούμε, η αλήθεια είναι ότι το διάγραμμα είναι λίγο δυσνόητο....
  4. Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σου.Εχω τον immergas victrix με απομακρυσμένο χειριστηριο από το οπίο βλέπω την θερμοκρασία την εξωτερικη κ έχω την δυνατότητα να βάλω από το 1 έως το 9 τις αντίστοιχες καμπύλες.Η απορία μου είναι πότε πρέπει να βάλω ποια καμπύλη, (π.χ από -3 έως 8 βαθμούς την 7, ή την άνοιξη την 4,5,6, τον χειμώνα 7,8,9) .Κάπως έτσι δηλαδή για να ξέρω να έχω την σωστή καμπύλη ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία ή εποχή)
  5. Θα σας παρακαλούσα να μου πείτε ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία, σε ποιό νούμερο πρέπει να έχω από το 1 έως το 9 την λειτουργία της αντιστάθμισης καθώς δεν μπόρεσα να καταλάβω το σχετικό διάγραμμα.Παρακάτω είναι ο σύνδεσμος του διαγράμματος.http://eng.immergas....rnal_sensor.htm Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.