Μετάβαση στο περιεχόμενο

giann28

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

giann28's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τελικά αγόρασα μια επιθεώρηση με βοήθησε αρκετά μπορώ να πω, κάνει αρκετούς υπολογισμούς αυτόματα και σίγουρα κέρδισα χρόνο μιας και συντελεστές σκίασης και,υπερδιαστασιολόγηση λέβητα γίνονται αμέσως εκέι που τα κάνα πρίν με το χέρι και όπως λεεί και ο φίλος παραπάνω το έτερον ήμισυ με ευγνωμονόυσε που γύρισα ένα τρίωρο νωρίτερα σπίτι ..Τώρα δεν ξέρω το αφεντικό αμα το πάρει χαμπάρι μάλλον θα μου φορτώσει παραπάνω δουλεία γι αυτό λέω να κάνω την πάπια... Τώρα φαντάζομαι την δεύτερη φορά που θα το κάνω θα είναι ακόμα ποιο γρήγορα αφού μου πήρε και λίγο να κοιτάξω τα video μέχρι να εξοικειωθώ με το περιβάλλον. Πάντος απ οτι είδα έχει και demo version οπότε δεν χρειάζεται κάνεις να πληρώσει για να το δοκιμάσει ********* και η online *********** Θα κατεβάσω και αυτο που λέει ο φίλος παραπάνω να το τσεκάρω. . tnx Επειδή η συζήτηση αφορά το σύνολο των εμπορικών προγραμμάτων, δεν διαγράφησαν τα ονόματα των εταιριών. Εσβησα όμως το σύνδεσμο που παραπέμπει σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα εταιρίας για να μη θεωρηθεί διαφήμιση. Ευχαριστώ, hkamp
  2. Το έχω το ΤΕΕ αλλά χρειάζομαι κάτι να μου κάνει του υπολογισμούς εύκολα και απλά γιατί αν είναι να χαλάω μια μέρα ολόκληρη για να περνάω τους υπολογισμούς με το χέρι στο ΤΕΕ νομίζω αξίζει να δώσω κάνα 10 ευρώ και να το κάνω πχ σε 1 ώρα. Τελόσπαντον μάλλον θα δοκιμάσω να κάνω μια επιθεώρηση με το xln και θα σας πω τις εντυπώσεις μου.
  3. Καλησπέρα σας Είμαι καινούργιος μηχανικός και έχω αρχίσει να ασχολούμαι με ενεργειακές επιθεωρήσεις και ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω. Μήπως έχετε κάτι να μου προτείνετε κάτι? Δεν έχω και πολλή δουλειά όπως καταλαβαίνετε και δεν μπορώ να δώσω 1000 Ε να πάρω κάτι και να μου μείνει... Βρήκα στο ιντερνετ ένα xln πού λέει οτι χρεώνεται ανα επιθεώρηση και είναι online ,μήπως έχει κανείς κάποια εμπειρία από αυτό να μου πεί εντυπώσεις. Σκέφτομαι να το δοκιμάσω έστω για μια επιθεώρηση να δω αν με βολεύει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.