Μετάβαση στο περιεχόμενο

AbnerJalantru

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by AbnerJalantru

  1. καλημερα, ευκολο θεμα και ισως χαζη απορια... - οικοδομικη αδεια βοηθητικου χωρου προ του 75 - αλλαγη χρησης απο βοηθητικο σε κυριο προ του 75 - επεκταση κυριων χωρων προ του 75 - παραδοσιακο χωρις επιτροπη (να ηταν ολα ετσι...) 1) αν φτιαξω 2 φυλλα καταγρ με κατ. 4 και παλαιοτητα προ 75 το προστιμο βγαινει μηδενικο (οποτε εχει μονο παραβολο 500€?) 2) αν στα φυλλα καταγραφης βαλω κατ.1 και παλαιοτητα παντα προ 75 βγαινει προστιμο κχ 500€ (+ παραβολο 500?) Το ιδιο βγαινει και σε ενα μονο φυλλο καταγρ. με την προσθηκη και αλλαγη χρησης. δεν θα επρεπε να συμβαινει το αναποδο; διαβαζοντας το αρθ.9 την κατηγορια 1 τις βαζει μονο παραβολο και οχι προστιμο. τι δεν καταλαβα καλα; thanks
  2. Σε διαφορες συζητησεις στο διαδικτυο συναδελφοι λενε οτι: 1) αν καποιος δεν κανει μεταβιβαση, συμβολαιογραφικα κ.τ.λ (βεβαιωση) δεν χρειαζεται να μεταφερει τη δηλωση απο τον 4014 στον 4178... (να υποθεσω για ολοκληρωμενες υπαγωγες και προστιμο πληρωμενο εφαπαξ) 2) ο πελατης ειναι αυτος που αποφασιζει οτι η δηλωση του θα μπει στην καινουργια διαδικασια... - Μα απο τη στιγμη που ο 4014 ειναι αντισυνταγματικος δεν παει να πει οτι ολες οι δηλωσεις πρεπει να μεταφερθουν στο καινουργιο συστημα; - Ποιος πελατης δεν θα θελησει να νομιμοποιησει το αυθαιρετο του για παντα και οχι μονο για 30 χρονια;;; (για ορισμενες περιπτωσεις παντα)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.