Μετάβαση στο περιεχόμενο

jounite

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

jounite's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ... Απέσυραν το Ωρολόγιο... από την Αρχική τους σελίδα elearningclass.gr δεν γνωρίζω εάν αυτό συνοδεύεται και από την ουσιαστική εφαρμογή του... δηλαδή να εισέρχεται ο κάθε ωφελούμενος όποια ώρα επιλέγει...
  2. Σύμφωνα και με την χθεσινή τροποποίηση της Πρόσκλησης: "Το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης άρχεται το αργότερο την 25η/4/2020 με την υποχρεωτική διαβίβαση των κωδικών πρόσβασης στο Ο.Σ.Τ.Κ. από πλευράς παρόχου κατάρτισης προς τους ωφελούμενους, των οποίων οι επιταγές κατάρτισης έχουν ενεργοποιηθεί και ολοκληρώνεται το αργότερο έως και την 31η/5/2020. Η τηλεκατάρτιση θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με ασύγχρονη μέθοδο, δηλαδή θα μπορεί να λαμβάνει χώρα οποτεδήποτε εντός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος, σε ώρα και τόπο της απολύτου επιλογής του ωφελούμενου" Εκτιμώ πως ίσως να' ναι χρήσιμο ένα email προς το elearningclass.gr ([email protected]) που θα κοινοποιείται στο email: [email protected] (Υπηρεσία του Υπουργείου που τρέχει την Πρόσκληση) και να ερωτά για το εάν το Ωρολόγιο είναι οριστικό ή όχι (καθώς μπορεί να ισχυρίζονται ότι μέχρι 25/4 πειραματίζονται για τη βέλτιστη λειτουργία της πλατφόρμας)
  3. Σχετικά με την περίπτωση επιβολής ωρολογίου προγράμματος που φαίνεται στο elearningclass.gr και πρέπει άμεσα να διευκρινιστεί, ...αναφέρεται στην Πρόσκληση, ότι: " Η τηλεκατάρτιση θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με ασύγχρονη μέθοδο, δηλαδή θα μπορεί να λαμβάνει χώρα... σε ώρα και τόπο της απολύτου επιλογής του ωφελούμενου. " "Οι Εκπαιδευόμενοι πρέπει να έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο Σύστημα Τηλεκατάρτισης καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας είτε από δικό τους χώρο είτε από χώρους (Αίθουσες Πληροφορικής) που θα διαθέτει (συγκεκριμένες ώρες και ημέρες) ο Πάροχος Κατάρτισης."
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.