Μετάβαση στο περιεχόμενο

aloha1

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

543 profile views
  1. Καλημέρα! Γα εργασήριο αισθητικής απαιτείται πτυχίο ΤΕΙ. Κάποιος που έχει πτυχία από εργαστήρια ελευθέρων σπουδών δεν μπορεί να ανοίξει κάτι τέτοιο; (π.χ. κέντρο ευεξίας ή αναζωογόνησης) Έχω ρωτήσει σε νομαρχίες, δήμους, μηχανικούς, λογιστές κλ. και καθένας μου λέει κάτι διαφορετικό...
  2. Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Εξυπακούεται ότι απαιτείται αλλαγή χρήσης. Εγώ ρωτάω αν είναι εφικτό να ανοίξει κανείς τέτοιο κατάστημα σε χώρο που πρωτύτερα ήταν βοηθητικός χώρος οικίας (διάβασα κάτι περίεργα σε ένα φεκ, τα οποία όμως αφορούσαν σε εργαστήρια αισθητικής. Άλλο πράγμα, αλλά είναι παραπλήσια, και γι' αυτό ρωτάω).
  3. Χαιρετώ το φόρουμ! Θα μπορούσα να κάνω κέντρο ευεξίας σε χώρο που έχει δηλωθεί ως βοηθητικός (αποθήκη, 66τμ, 1968). Στο κτίριο υπάρχει συντελεστής δόμησης (δυνατότητα ανέγερσης 2 επιπλέον ορόφων) και οι υγειονομικές προϋποθέσεις πληρούνται. Απλά κάπου διάβασα ότι μπορεί να υπάρχει ζήτημα εφόσον γίνει αλλαγή χρήσης. Επίσης, θα είναι υποχρεωτικό να εξαγοράσω θέσεις στάθμευσης; Ο εν λόγω χώρος είναι δικός μου. Διευκρινίζω ότι δεν αναφέρομαι σε εργαστήριο αισθητικής, αλλά συγκεκριμένα σε κέντρο ευεξίας. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.