Μετάβαση στο περιεχόμενο

Emmaretta

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

690 profile views

Emmaretta's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εάν είναι δικό σας το διαμέρισμα, είναι μία καλή επένδυση η ηχομόνωση θεωρώ... Κτυπογενείς ήχοι δεν περιορίζονται, αλλά αερόφερτοι (συνομιλίες, τηλεόραση κτλ.). Αν ενοικιάζετε, σκεφτείτε να αλλάξετε σπίτι απλά!
  2. Εύχομαι να βρεθεί λύση... Εμένα αφού λύθηκε το πρόβλημα με το διπλανό διαμέρισμα άρχισαν να με ενοχλούν οι ήχοι από το πάνω διαμέρισμα (βήματα, ντουλάπια κτλ κτλ.). Δε βγάζω άκρη είμαι ευαίσθητη στους ήχους!!!
  3. Καλησπέρα σας, Τελικά προχωρήσαμε στην 1η λύση από Group Science και υπήρχε αισθητή διαφορά (θα έλεγα ένα 75% πάνω κάτω μείωση). Βλέπω όμως ότι έχουν αλλάξει τα προιόντα της εταιρείας από το 2018, οπότε καλύτερα να επικοινωνήσετε μαζί τους απευθείας. Εύχομαι να βρείτε λύση, είναι πραγματικά πρόβλημα αυτή η ηχορύπανση στις πολυκατοικίες!!!
  4. Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για λύση ηχομόνωσης σε μονότουβλη μεσοτοιχία διαμερίσματος πολυκατοικίας του 1980. Έχουμε πρόβλημα με αερόφερτους ήχους (τηλεόραση και δυνατές ομιλίες) από το διπλανό διαμέρισμα. Η μεσοτοιχία εκτείνεται στο διάδρομο του σπιτιού μας και σε μία κρεβατοκάμαρα (με ντουλάπα κολλητά στη μεσοτοιχία). Μετά από αρκετό ψάξιμο και επικοινωνία με εταιρείες έχω βρει κάποιες πιθανές λύσεις: 1. http://www.groupscience.gr/shop/ηχομονωτικά-υλικά/ηχομονωτικά-υλικά-κτιρίων/decibel-mute/ 2. http://www.iselco.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=166%3A2011-12-30-11-03-04&catid=50%3A2012-04-23-12-17-34&Itemid=135&lang=el Κυρίως τείνω προς την πρώτη λύση (MUTE 63) που φτάνει έως 18dB "επιπρόσθετη ηχομόνωση". Επίσης θα τη συνδυάσω με γυψοσανίδα. Ψάχνοντας στο forum έχω βρει κάποια παλαιότερα άρθρα, αλλά οι συγκεκριμένες λύσεις είναι από ό,τι έχω καταλάβει αρκετά καινούριες και δεν έχουν συζητηθεί. Πιστεύετε ότι κινούμαι στη σωστή κατεύθυνση; Πιστεύετε ότι θα έχω σημαντικό αποτέλεσμα ως προς την αντίληψη του ήχου; Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο; Επίσης υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω πριν καταλήξω; Με την ντουλάπα που βρίσκεται στη μεσοτοιχία μπορώ να κάνω κάτι; Ας σημειώσω ότι αποκλείω τη λύση του πετροβάμβακα ως μη οικολογική. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για οποιαδήποτε πληροφορία.
  5. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ζητήσω κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη "σύμβαση μίσθωσης έργου" σε ΑΕΙ (για έρευνα) για ασφαλισμένους ΤΣΜΕΔΕ. Για παράδειγμα: - Θεωρείσαι μισθωτός ή ελεύθερος επαγγελματίας όσον αφορά στις κρατήσεις ΤΣΜΕΔΕ αλλά και στη φορολογική κλίμακα? - Από το καθαρό ποσό που σε πληρώνουν έχουν ήδη αφαιρεθεί οι ασφαλιστικές εισφορές του ΤΣΜΕΔΕ ή τις πληρώνεις μόνος σου ανά εξάμηνο? - Παρακρατούνται "εργοδοτικές εισφορές" και αν ναι, γιατί?? Πώς υπολογίζονται αυτές? - Τέλος, είμαι υποχρεωμένη να έχω το λεγόμενο μπλοκάκι (δελτίο παροχής υπηρεσιών)? Αυτό συνεπάγεται ότι θα πρέπει να κάνω έναρξη επαγγέλματος στην εφορία με όλη τη χαρτούρα που αυτό συνεπάγεται? Συγνώμη για τον βομβαρδισμό με τόσες απορίες, αλλά όπως καταλαβαίνετε είμαι καινούρια στο χώρο! Ευχαριστώ για οποιαδήποτε πληροφορία/συμβουλή!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.