Μετάβαση στο περιεχόμενο

jomalone

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

jomalone's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. αυτο λεω οτι δεν ειναι υποχρεωτική. τεσπα δεν λεω κατι κακο. καλημερα φιλε μου
  2. Δεν ξερω τι λες γιατι δεν εχω παει ποτε επειδή δεν μου χρειάστηκε . Δεν ξερω καν που ειναι ούτε ξερω τι εννοείς .
  3. Γράφονται ´´ηλεκτρολογοι που εχουν τελειώσει κάποιες τεχνικές σχολές όχι τει ή που εχουν κάνει κάποια σεμινάρια ή ειναι ´´ηλεκτρολογοι απο εμπειρία (κάπως την εχουν κατοχύρωση την εμπειρια ) και επειδή δεν εχουν δικαίωμα να υπογράφουν σχέδια παει εκει ο κύριος Βασίλης ο κύριος μπαμπης και του υπογράφουν το σχέδιο . Φυσικά γράφονται και πτυχιούχοι τει χωρίς να υπάρχει λόγος . Επειδή κάποιος αμφιβάλλει του λέω εχω τελειώσει τει χαλκιδασ ηλεκτρολόγια και δουλεύω δέκα χρόνια πλέον . Τώρα οποίος θέλει να παει να κάνει εγγραφη μαζί με τα μαστόρια (δεν το λέω ύποτιμητικα !)ας παει αλλα δεν χρειάζεται πτυχιούχος τει να κανει έγγραφη . Καλημέρα στην παρέα !
  4. Καλησπέρα , είμαι ηλεκτρολόγος απο τει και θέλω να πω ότι δεν χρειάζεται καμία έγγραφη στην εετεμ! Δεν ζητάει η εφορία για έναρξη να έχεις κάνει εγγραφεί ούτε απαιτείται άρ. Μητρώου για να σφραγισεις σχέδια ΔΕΗ δεν ζητείται πουθενά ! μα πουθενα ! Εχω υπογραψει σχεδια . Μην χάνεις χρόνο και χρήμα . Γράφονται ηλεκτρολογοι που δεν εχουν δικαίωμα υπογραφής και μπορούν έτσι να ´´υπογράφουν ´´ κάποια σχέδια ΔΕΗ. Πηγαίνουν και τους βάζουν μια σφραγίδα με το σχέδιο εκει . Απορώ που ισχυρίζονται μερικοί ότι απαιτείται ... Φίλε που ρωτάς αυτο που σε συμβούλευω ειναι αν είσαι ηλεκτρολόγος τει να μαζέψεις εμπειρία να φτιάξεις το πτυχίο σου ΜΕΚ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.