Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

[email protected]'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, Επειδή ετοιμάζομαι για εγκεφαλικό.... Άδεια του 10/2008 για την οποία πήγαμε στην πολεοδομία και κάναμε αναθεώρηση για αλλαγή μηχανικού, ονόματος ιδιοκτήτη πήρε παράταση μέχρι 10/2016. Οι εργασίες ξεκίνησαν ΜΕΤΑ τον 03/2012 (τον 10/2012). Είχαμε την εντύπωση ότι με Υπεύθυνη δήλωση του μηχανικού έκλεινε ο φάκελος αλλά πήραμε χαμπάρι σήμερα (....) ότι πάμε με τον ΝΟΚ. Η οικοδομή είναι στον χοντρό σοβά εσωτερικά. Εξωτερικά έχουμε αποφασίσει για 6άρα θερμοπρόσοψη και για αυτό μπήκε 25άρι τούβλο μετά απο μελέτη με μηχανολόγο. Τώρα μαθαίνω ότι δε θα μπορέσουμε να κάνουμε θερμοπρόσοψη γιατί θα μετρήσει στα όρια του κτιρίου και ότι πρέπει να κάνω εσωτερικά. Ισχύει? Είμαι στην αναζήτηση μάλλον για νέο μηχανικό λόγω του παραπάνω λάθους... Υπάρχει κάποιο παραθυράκι που χάνουμε? Εν το μεταξύ έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στις όψεις οπότε την νέα αναθεώρηση δε τη γλιτώνουμε. ΥΓ. Το πού σαν ιδιοκτήτης έκανα λάθος το γνωρίζω πλέον. Δυστυχώς δεν ήταν στο χέρι μου διότι ανέλαβα στα μέσα του έργου. Αν ήταν στο χέρι μου δε θα είχαμε πάρει καν το χωράφι... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την όποια βοήθεια
  2. σε εμένα απαντάς? να πώ την αλήθεια ότι δε σκέφτηκα το "χάσιμο" ζεστού νερού στο λέβητα που έχει να ανάψει 2+ χρόνια σχετικά με το πρόβλημα των αλάτων καμία αξιόπιστη λύση?
  3. Ξεθάβω εν γνώση μου! Γνωρίζει κανείς αν η συσκευή calmat κάνει δουλειά? Το νερό στη περιοχή μου είναι γεμάτο άλατα και κάθε χρόνο η αντίσταση του θερμοσίφωνα θέλει άλλαγμα... Η συσκευή προστατεύει και διορθώνει όπως υποστηρίζει προβλήματα απο τα άλατα? Αν υπάρχει κάπου αλλού υλικό για διάβασμα παρακαλώ στείλτε μου. Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.