Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΙΧΑΛΗΣ_ΗΛ_ΜΗΧ

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΜΙΧΑΛΗΣ_ΗΛ_ΜΗΧ

  1. Καλησπέρα παιδιά, Έχω απορία σχετικά με την επιλογή αντικεραυνικής προστασίας σε ένα κτίριο με δίρριχτη σκεπή. Τείνω προς την επιλογή αλεξικέραυνου κλωβού τύπου Faraday, αλλά θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με την ορθότητα της επιλογής αυτής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Γράψε λάθος. Απο βιασύνη. Περιμένω την απάντηση της εργασίας να δω το λάθος σχετικά με την επιλογή διακόπτη. Περισσότερο το θεώρησα σαν αγωγό προστασίας. Εξου και μίλησα για ουδέτερο.
  3. Συναδελφε ηταν κινητηρας βραχυκυκλωμενου κλωβου με συντελεστη ισχυος cosΦ=0.78, P=75 kW και n=0.85, εν τελει ομως βρηκα την ακρη και υπολογισα αυτα που ζητουσε η ασκηση. έκρινα κατάλληλο τετραπολικό διακόπτη βάση των όσων έψαξα καθώς αφορά τριφασικό κινητήρα, έτσι κάθε φάση και ένας πόλος συν τον ουδετερο. Ευχαριστώ και εγω πολύ συνάδελφοι για την ανταπόκριση και την βοήθεια σας. Καλό βράδυ.
  4. Παιδια καλησπερα, ειμαι και εγω νεος στο site, θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας σχετικα με την επιλογη διακοπτων (τετραπολικων) για εναν κινητηρα βραχυκυκλωμενου κλωβου.
  5. Παιδια καλησπερα, θα ηθελα να θεσω μια ερωτηση για να επαληθευσω αυτα που εχω στο μυαλο μου...αναμεσα σε δυο ειδη συνδεσεων ενος κινητηρα, αστερας( Υ) τριγωνο(Δ) εκεινος εχει περισσοτερο θορυβο σε ενα απο αυτα? σε αστερα η τριγωνο και γιατι;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.