Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sugarman

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Sugarman's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κανείς, εάν μπορούμε να πάρουμε το επίδομα έχοντας ρυθμισμένες οφειλές στο ΤΕΒΕ...?
  2. Καλημέρα Karibu. Αυτό που προτείνεις είναι πολύ απλό, και θα επικοινωνήσω με κάποιους ανθρώπους για να δω πως μπορώ να το εφαρμόσω. Να δω πως θα μετρήσω τις απώλειες δηλαδή. Υποθέτω πως θα βγάλουμε ένα γράφημα-διάγραμμα....και από εκεί και πέρα θα μπορέσουμε να δούμε τα χαρακτηριστικά λειτουργίας της. Εάν καταφέρουμε να την μετρήσουμε με σταθερές πειραματικές συνθήκες, το αποτέλεσμα θα είναι το πλέον αξιόπιστο. Όμως σίγουρα θα μπορώ να υπολογίσω την ισχύ και τον βαθμό απόδοσης θεωρητικά, κάνοντας χρήση κάποιων τύπων ενός κανονισμού. Και αυτό ψάχνω.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και ο λόγος που μπήκα εδώ, είναι η ελπίδα πως θα με βοηθήσετε να βρω την λύση στο πρόβλημά μου. Έχω κατασκευάσει μία κυλινδρική ξυλόσομπα από λαμαρίνα 4 χιλιοστών και την έχω επενδύσει εσωτερικά, με κοινό πυρότουβλο πάχους 3 εκατοστών. Ο χώρος καύσης έχει διάμετρο 28.5 εκατοστά και ύψος 50. Την εγκατέστησα στο σπίτι μου που είναι 90 τετραγωνικά μεικτά, και με ένα τόνο ξύλα κατανάλωση, είχαμε 22-24 βαθμούς στην σαλονοκουζίνα και 18-21 βαθμούς στα υπόλοιπα δωμάτια. Προτίθεμαι να κατασκευάσω και άλλες.....αλλά μιας και είναι παραγγελία για άλλο χώρο θα πρέπει να προσαρμόσω την ισχύ της, μεγαλώνοντας ή μικραίνοντάς την. Πως μπορώ να υπολογίσω την ισχύ της και να καταλήξω στις κατάλληλες διαστάσεις.....? Γενικά....που μπορώ να βρω κάποιον κανονισμό που αναφέρεται σε αυτό...? Σας επισυνάπτω κάποιες φωτογραφίες της.....και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.