Μετάβαση στο περιεχόμενο

zedo83

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εμπορία Δομικών Υλικών-Εξοπλισμού

zedo83's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ωραία.Δηαλδή στην εκκαθαριστική θα βάλω ότι έχω πληρώσει μαζί με ατ 20 ευρώ.Η αναμόρφωση που λες για τη φορολογία θα γίνει αυτόματα ή θα πρέπει να δηλωθεί από εμένα κάπου.Έχω γίνει κουραστικός και ζητώ συγγνώμη.
  2. Ευχαριστω για την απαντηση Σωτηρη αλλα δεν σε καταλαβα.Να υπιθεσω οτι για την εκκαθαριστικη φπα θα αφαιρεσω αυτα τα 20 ευρω ενω για τη φορολογια θα περιμενω τη βεβαιωση του τσμεδε?
  3. Συνάδελφοι καλημέρα. Αξιώθηκα σήμερα να ξεκινήσω να διευθετήσω το φορολογικό μπάχαλο που έχω στο μυαλό μου.Μία ερώτηση θέλω να σας κάνω μόνο.Διάβασα όλες τις απόψεις στο forum αλλά δεν έχω βγάλει άκρη σε ένα θέμα.Θέλω να υποβάλλω την εκκαθαριστική ΦΠΑ και δεν ξέρω τι να κάνω με τις ασφαλιστικές εισφορές.Συγκεκριμένα δεν γνωρίζω τι να κάνω με τα πρόσθετα τέλη που έχω λόγο του γεγονότος ότι καθυστέρησα να τις πληρώσω.Το πο΄σο δεν είναι μεγάλο 20 ευρώ περίπου.Το θέμα μου είναι ότι στις παλαιότερεσ βεβαιώεις του τσμεδε τα πρόστιμα αυτά μου τα έβαζε στη βεβαίωση σαν εισφορές δεν τα ξεχώριζε.Τώρα εδώ στο forum λέτε ότι δεν μπαίνουν μέσα στις εισφορές.Το τσμεδε δεν έχει στείλει ακόμα βεβαίωση για το 2013 αλλα φοβάμαι ότι δεν θα τις ξεχωρίσει. Τελικά τι θα κάνουμε θα περιμένουμε τι θα μας στείλει το τσμδε ή θα τα αφαιρέσω αυτά τα 20 ευρώ και τηα δηλώσω τις πραγματικές εισφορές? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Καλησπέρα σας συνάδελφοι. Μου ήρθε και εμένα η λυπητερή.Οι άνθρωποι δεν πάνε καλά. Διαβάζω το νόμο εδώ και μισή ώρα.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι εννοεί ο ποιητής εδώ. "Για τα πρόσωπα της περίπτωσης α΄ της παραγρά− φου αυτής που συμπληρώνουν μέχρι 31.12.2011 τουλά− χιστον τρία έτη ασφάλισης στους Τομείς του κλάδουκύριας ασφάλισης του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (Ε.Τ.Α.Α.), έχουν εφαρμογή τα προβλε− πόμενα στην περίπτωση α΄ της παραγράφου αυτής." Δεν πρ΄κειται να πληρώσω τίποτα...Δεν έχω να τα δώσω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.