Μετάβαση στο περιεχόμενο

chriss.tso

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by chriss.tso

  1. Καλημερα σε ολους. Στα παλια ΠΔ αναφερεται οτι εχουμε δικαωμα μελετης επιβλεψης κλπ εγκαταστασεων ισχυος <= 75 kW. Αυτο πρακτικα σημαινει οτι μπορουμε να μελετησουμε και να υπογραψουμε οποιαδηποτε εγκατασταση ειναι μικροτερη των 75kW οπως ας πουμε μια πολυκατοικια?
  2. Καλημερα σε ολους. Στα παλια ΠΔ αναφερεται οτι εχουμε δικαωμα μελετης επιβλεψης κλπ εγκαταστασεων ισχυος <= 75 kW. Αυτο πρακτικα σημαινει οτι μπορουμε να μελετησουμε και να υπογραψουμε οποιαδηποτε εγκατασταση ειναι μικροτερη των 75kW οπως ας πουμε μια πολυκατοικια?
  3. Καλημερα σε ολους. Στα παλια ΠΔ αναφερεται οτι εχουμε δικαωμα μελετης επιβλεψης κλπ εγκαταστασεων ισχυος <= 75 kW. Αυτο πρακτικα σημαινει οτι μπορουμε να μελετησουμε και να υπογραψουμε οποιαδηποτε εγκατασταση ειναι μικροτερη των 75kW οπως ας πουμε μια πολυκατοικια?
  4. καλησπερα! ειμαι τελειοφοιτος του τμηματος ηλεκτρολογιας του τει πειραια και σιγα σιγα ψαχνω πρακτικη...υπαρχουν ομως μερικα προβληματα..απο κουβεντες με αλλουσ φοιτητες βλεπω οτι ειναι αρκετα δυσκολο πλεον να βρει καποιος εταιρεια να κανει ακομα και πρακτικη, καθυστερωντας ετσι τους φοιτητες να παρουν το πτυχιο τους ακομα πιο πολυ. επισης ο μισθος για πρακτικη ειναι ψυχουλα. εκτος απο αυτο, εγω εδω και 7 χρονια εργαζομαι σαν dj και μπορω να πω οτι παιρνω αρκετα καλα λεφτα (ειδικα για την εποχη) πραγμα που θα χρειαστει να παρατησω εαν αρχισω πρακτικη και δουλευω καθε μερα πρωι, χωρια το μηνιαιο εισοδημα που θα χασω το οποιο εχω και αναγκη... θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει το ενδεχομενο να εβρισκα καποια εταιρεια - γραφειο οπου να φενεται οτι κανω πρακτικη αλλα στην ουσια να μην δουλευω.. δεν εχω προβλημα να πληρωνω και τα ενσημα μου ωστε η εταιρεια αυτη να μην επιβαρυνθει οικονομικα καθολου οπως επισης θα λαμβανει κανονικα την οποια επιδοτηση δινεται απο το εσπα για τον μισθο μου... οποιος γνωριζει κατι παρακαλω πολυ να με ενημερωσει γιατι εχω πελαγωσει και δεν ξερω τι να κανω... Ευχαριστω εκ των προτερων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.