Jump to content

hektor

Core Members
 • Content Count

  726
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Καλή

2 Followers

About hektor

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

1,940 profile views
 1. Εχει θεωρήσει ΥΔΕ κάποιος ΗΜ ΤΕ στο ΤΕΕ ο οποίος έχει κάνει εγγραφή στο μητρώο πτυχιούχων μηχανικών του ΤΕΕ ??
 2. Νομίζω ότι στο στέλνουν με email αν δεν κάνω λάθος αλλά απ τη στιγμή που αποδεικνύεις ότι το έχεις αγοράσει από το συγκεκριμένο νόμιμο σιτε για ποιό λόγο να μην είμαστε καλυμμένοι?Διαφορετικά ποιό το νόημα να μπει κάποιος να αγοράσει απο κει αφού υπάρχουν παντού😜
 3. Οι αγορά λογισμικων απο εδώ https://www.keysworlds.com/ μας καλύπτει? Εχει καλή προσφορά το office.
 4. Για αναβάθμιση απο ΜΕΚ Α σε ΜΕΚ Β ΄θα πρέπει να έχεις στελεχώσει το ΜΕΚ ? Κ επίσης μετράει και η συντήρηση η μόνο η κατασκευή ?
 5. Ξέρει κανείς πότε θα επιστρέψει το πιστωτικό υπόλοιπο δλδ αυτά που μας χρωστά ο Εφκα ;
 6. Δέν έχεις πρόβλημα ..θεωρείτε συντήρηση και έχεις δικαίωμα εως 900kw. Εγκατάσταση , κατασκευή εως 600kw.
 7. Παιδία πάρτε το χαμπάρι ότι δεν μπορείτε να καταγγείλετε κάποιον γιατι πολύ απλά δεν έχετε που να το καταγγείλετε. Μονο σε περίπτωση ατυχήματος θα ασχοληθούν με το θέμα. Εγω αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τι ρόλο βαράνε οι διάφοροι σύνδεσμοι ηλεκτρολόγων και η ΕΕΤΕΜ,ποιός είναι ο λόγος ύπαρξης τους και για ποιό λόγο θα πρέπει να πληρώνουν οι συνάδελφοι για θεώρηση ΥΔΕ. Γνήσιο υπογραφής αν θέλουν μπορεί να γίνει και απο ΚΕΠ.
 8. Aστο είμαστε αλλού για αλλού, δεν βγάζουμε άκρη . Αλλά λέω, αλλά καταλαβαίνεις...Ίσως κάποια άλλη στιγμή να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε.
 9. ΦΙλέ manemi νομίζω οτι σου εξήγησα όσο πιο απλά μπορούσα παραπάνω οτί στις περισσότερες φόρες από τεχνικής άποψης πάντα και χ΄@σε τον ιδιοκτήτη και τον κάθε ιδιοκτήτη ότι είναι αδύνατο έστω και αυτή τη κ@λ@ βέργα - ράβδο να την καρφώσεις .Σίγουρα η επόμενη ερώτηση σου θα είναι γιατί ....τι άλλο να σου πω ...Ελα εδώ να το διαπιστώσεις .
 10. Φίλε Μanemi κατάλαβα απ την αρχή ότι μάλλον δεν είχες ιδέα το τι γίνεται πχ Κολωνάκι,Πατήσια,Παγκράτι κτπ...με λίγα λόγια κέντρο Αθήνα. Στο 90% τον περιπτώσεων η κατασκευή γείωσης είναι αδύνατη και αυτός είναι ένας προβληματισμός που τουλάχιστον εγώ συναντώ συχνά. Είναι δύσκολο να τρυπήσεις για να καρφώσεις την βέργα γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων συν που που πρέπει να τρέχεις τη γείωση ως το πίνακα. Αλλά εγώ σου λέω και εύκολη υπόθεση να ήταν λίγοι είναι οι ιδιοκτήτες που θα πλήρωναν να κατασκευαστεί νέα γείωση. Τις περισσότερες φορές που εγώ έχω προτείνει κάτι τέτοιο η απάντηση που έχω λάβει είναι ότι"καλά το σπίτι δουλεύει 49 χρόνια έτσι και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα ".Άντε μετα να πείσεις το κάθε φουκαρά που νομίζει ότι θέλεις να του φας τα λεφτά. Αυτα από μένα. Καλό βράδυ.
 11. Πλάκα μου κάνεις σίγουρα. Μάλλον απ τα λεγόμενα σου φαίνεται καθαρά ότι δεν γνωρίζεις ότι σχεδόν όλες οι παροχές στα παλιά διαμερίσματα στην Αθηνα είναι 2 x 10.
 12. Πέτυχε εσύ με βέργα τιμή κάτω των 100 Ω στο κέντρο της Αθηνας και να μου πεις και μενα πως τα κατάφερες. Και μετά πολλά διαμερίσματα ειδικά αυτά προσόψεως δεν έχουν πρόσβαση στο ακάλυπτο πως ακριβώς θα κατασκευασεις τη γείωση και να φτάσεις στο πίνακα ..μήπως στο φωταγωγο; Αλλά εφόσον για σένα είναι εύκολη υπόθεση θα σου ήμουν ευγνώμων αν μου έδειχνες τον τρόπο γιατί ίσως να μην γνωρίζω εγώ καλά.
 13. Σ αυτό έχεις δίκιο αλλα όπως γνωρίζουμε όλοι τις περισσότερες φορές ειναι αδύνατο η κατασκευή γείωσης .
 14. Λοιπόν παιδιά σε παλιες πολυκατοικίες στην Αθήνα η γείωση είναι ένα θέμα .Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κατασκευασω νεα γείωση με βέργα αλλά χωρίς επιτυχία και απο τις λίγες φορές που τα κατάφερα η τιμή της Zs, Zloop ήταν άνω των 150 Ω . Λοιπόν αυτό που θα κάνεις είναι να μετρας βρόχο σφάλματος και εάν η τιμή είναι ικανοποιητική στο πρωτόκολλο εκεί που λέει είδος γείωσης γραφεις "ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΊΣΤΗΚΕ ".
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.