Μετάβαση στο περιεχόμενο

AMHxaNos

Core Members
 • Περιεχόμενα

  449
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

Φήμη στην κοινότητα

201 Εξαιρετική

3 Ακόλουθοι

Σχετικά AMHxaNos

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Contact Methods

 • Website
  https://www.freebsd.org/
 • Skype
  amhxanos_0

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Ενδιαφέροντα
  Jack pot Λόττο-Τζόκερ, μπύρες, γκόμενες, μπάλα.
 • Τοποθεσία
  Κάτω Βόλτα & Σουηδική Αραβία
 • Επάγγελμα
  Φοιτητής
 • Ειδικότητα
  Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

4.216 profile views
 1. Καλό το διάστημα όμως να μην το στρατιωτικοποιήσουν πολύ 1, 2. O Τ. Λόβελλ 2 χρόνια αργότερα ήταν στο Απόλλων 13.
 2. Αμήν. Μένει να δούμε το πότε και το πόσο.
 3. και εμάς και τον συνήγορο μας έχουν γειωμένους και γραμμένους, να εδώ:
 4. O Fortuna O tempora o mores και οh my God. Oρίστε σύντροφοι πως κατάντησαν το πασόκ και τον ύμνο του σήμερα.
 5. Press Release, σύλλογος, άρθρο. Μπαταρίες Li-Ion 2MW/2.5MWh για τα 90 λεπτά του αγώνα και θα φορτίζουν όταν το ρεύμα είναι στο 1/3 της τιμής peak. 3MW/3.7MWh το 2019 θα παρέχουν χωρητικότητα (capacity) στο δίκτυο (grid) με κέρδος. Πρωτάθλημα πότε θα πάρουμε δεν λένε. Sun 16 Dec 13:30 για Premiere League με Southampton εκτός 3.80 - 3.80 - 1.91 Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει Ελληνικός σύλλογος που να έχει κάτι ανάλογο.
 6. Αμέρικαν μπάρ https://youtu.be/-PS1EpizT_Y?t=18 . . The devil went down to Greece
 7. Από τον θερμοστάτη 2 καλώδια δεν κατεβαίνουν στον καυστήρα? Αυτός είναι super. οδηγίες από το 1ο σκρουτζάδικο και manual. Η 5 και η 6 λέει κλείνουν όταν φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. Από το 2ο σκρουτζάδικο manual με wiring download λινκ και λέει ότι δε θέλει Port Forwarding, ωραίος αλλά ... Οταν water heater τι σύνδεση είναι αυτή με το Neutral? alnotas, συγχαρητήρια, πιάνουν τα χέρια σου. Το νου σου μη σε hackάρουν με όλα αυτά.
 8. νομίζω ότι δεν είναι σωστό ή τουλάχιστον ο κανόνας. Δεν είναι όλες οι κλειδαριές ίδιες, το ίδιο και οι διαρρήκτες. Κάτι υπάρχει στο site για πόρτες ασφαλείας, το ψάχνω. Στους ηλεκτρομαγνήτες προσοχή στην εγκατάσταση, δεν φτάνει μόνον να δουλεύουν αλλά να έχουν και αντοχή και να είναι κρυμμένοι καλά. Ωραία τα ηλεκτρονικά και RFID etc. αλλά και γιαυτά ισχύει ότι και για τις κανονικές κλειδαριές. Θα συμβούλευα να μην βασίζεσαι μόνον στα ηλεκτρονικά. Αφού μένεις σε μονοκατοικία υποθέτω ότι θα έχεις βάλει κάγκελα σε φωταγωγούς, σκάλα ταράτσας(?), μπαλκόνι, παραθυράκι μπάνιου, πίσω πόρτα και όπου αλλού χρειάζεται.
 9. AMHxaNos

  Διαστασιολόγηση Η/Ζ

  Στα μικρά Η/Ζ για γραφεία και σπίτια τα ντεσιμπέλ θορύβου.
 10. Στην Εθνικάρα-NBG θέλουν €1.20 για εξόφληση λογαριασμού. Εχουν πάρει φόρα στη ΔΕΗ, του χρόνου θα ζητάνε αυτόματη εξόφληση από τραπεζικό λογαριασμό, αλλιώς +2€. Στα ΕΛΤΑ για ≥ 500 oμαδικές τυποποιημένες το κόστος είναι 0.57€/επιστολή, τα 43 λεπτά ως το 1€ μάλλον θα είναι λειτουργικά έξοδα και overheads. Θα ψήνεται και καμμιά αυξησούλα κάπου, καιρός είναι.
 11. Σε διάστημα σχεδόν 2-3 ετών σε τράπεζες και δημόσιο θα ανήκουν τα πάντα.
 12. Ωραίος τύπος, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μπαταρία μηχανής Yuasa Super MF YTX14-BS 12.6Ah (20h), CCA (=cold cranking Amps) 200 A στους -18°C. Οι 4 x 18650 Li-ion που κάνουν την συστοιχία μπορεί να ξεπερνούν την Yuasa σε Ah.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.