Jump to content

AMHxaNos

Core Members
 • Content Count

  485
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AMHxaNos last won the day on August 20 2015

AMHxaNos had the most liked content!

Community Reputation

234 Πολύ καλή

3 Followers

About AMHxaNos

Contact Methods

 • Website
  https://www.freebsd.org/
 • Skype
  amhxanos_0

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Ενδιαφέροντα
  Jack pot Λόττο-Τζόκερ, μπύρες, γκόμενες, μπάλα.
 • Τοποθεσία
  Κάτω Βόλτα & Σουηδική Αραβία
 • Επάγγελμα
  Φοιτητής
 • Ειδικότητα
  Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

5,082 profile views
 1. Και δεν είναι μόνον ο Γαλιλαίος που χάλασε 11.07, Arianespace έχασε payload-δορυφόρο. λινκ Γαλιλαίος, 1, 2, 3, 4. edit: το έφτιαξαν https://twitter.com/EU_GNSS/status/1151769800231792640.
 2. και όχι μόνον, πήρε ακόμα και αυτά που έβλεπε μόνον στον στον ύπνο του, σαν να κέρδισε τζακ ποτ. Θα αξιοποιήσει την αυτοδυναμία για να μας κάνει να νοσταλγήσουμε τον Τσίπρα και στις επόμενες να ψηφίσουμε Φώφη-πασοκάρα.
 3. Ας την πουλήσουν/χαρίσουν σε ιδιώτη, να βάλει την κιλοβατώρα 0.5€+ΦΠΑ παντού και flat και τέλος. Αλλος ιδιώτης να αναλάβει να μαζεύει τα διάφορα και χωρίς τέλος τέλη για Δήμους, ερτ κλπ, να κάνει και δουλειές δεδδηε.
 4. Οι διάφοροι Κατρούγκαλοι χρησιμοποιούν απλούς υπαλλήλους ή συμβασιούχους σαν ασπίδες, και δεν είναι μόνον στον εφκα. Ισως το συμβάν να λειτουργήσει σαν χιονοστιβάδα.
 5. Ναι. (συντομη απάντηση) Ναι υπό προϋποθέσεις. (λιγότερο σύντομη) Δεν λες πόσα V είναι οι μπαταρίες, υποθέτω 12. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις μόνον τις 2 των 60Ah εν σειρά. Μπορείς να τις βάλεις και τις 3 να παίζουν όλες μαζί αλλά χρειάζεται προσοχή και αυτοματισμός => πολύπλοκο, μπορεί και να μην γίνεται ή να μην αξίζει. Οι 2 των 60Ah καλύτερα να είναι ίδια μάρκα και μοντέλο και τύπος και ίδιας μεταχείρισης και ηλικίας. Πριν κάνεις κάτι κάνε 2-3 δοκιμαστικές φορτοεκφορτίσεις και τσέκαρε χρόνους και τάσεις. Εννοείται ότι θα τις παρακολουθείς και όποτε χρειάζεται θα κάνεις αντισταθμιστική φόρτιση σε όποια το χρειάζεται. (balancing, equalisation ή κάπως έτσι) edit: τι είναι, αυτονομία?
 6. κ. Τηλέμαχε, Νομίζω ότι για την υπόθεσή σας (δικαστήριο) χρειάζεται πραγματογνώμων, ο δικηγόρος θα σας πει καλύτερα. Το πότε και που θα σταματήσει ένα αυτοκίνητο εξαρτάται από πολλά, όπως κατάσταση ελαστικών και οδοστρώματος. Στην έκθεση του ΤΟΤΑ μπορεί να περιλαμβάνονται και άλλοι παράγοντες πιο σημαντικοί, πχ φρένα οχήματος, ελιγμός αποφυγής πεζού (αν έγινε), που και πως σταμάτησε το όχημα, κάμερες (αν υπάρχουν) κλπ. Αν θέλετε να μελετήσετε τις συνθήκες του ατυχήματος φοβάμαι ότι θα πρέπει να πάτε στο σημείο, πολλοί δεν θα έχουν το κουράγιο. Ακόμα και αν καταφέρετε να τρέξετε κάποιες από τις πιθανές συνθήκες του ατυχήματος στον υπολογιστή σας δεν είναι βέβαιο ότι ο πραγματογνώμων ή το δικαστήριο θα τις λάβουν υπ'όψιν. Καλύτερα να συμβουλευτείτε δικηγορικό γραφείο ειδικευμένο σε τροχαία.
 7. ... It's gettin' dark, too dark to see / I feel I'm knockin' on heaven's door ... .
 8. Εδωσαν παράταση έως 12 Ιουλίου 2019 http://www.ktimatologio-fokidas.gr/anakoinvsh28-5-2019.aspx Μόνον για "κατοίκους εσωτερικού, στις περιοχές του Ηρακλείου, της Μεσσηνίας, της Βοιωτίας και της Φωκίδας," http://www.ktimatologio.gr/Pages/News.aspx?id=522
 9. Η τροπολογία μπορεί και να ψηφιστεί, θα δούμε το αν και πόσο θα δώσει ο υπεν. Πάντως με 5-6 μήνες παράταση πάει στις βουλευτικές με το κτηματολόγιο ανοιχτό, χάνει ευκαιρία για γκολ σε mega-πρότζεκτ όπως κτηματολόγιο. Χάνει και τα πρόστιμα από εκπρόθεσμες δηλώσεις. Το πιθανότερο είναι να δώσει 1 βδομάδα-10 μέρες σιωπηρή παράταση και έως 1 μήνα με μειωμένο πρόστιμο, είναι και αυτές οι διπλές εκλογές στη μέση.
 10. Δεν ξέρω αν πρέπει να σκαλίζουμε τώρα, ούτε αν οι δικοί του θα το ήθελαν. (ίσως αυτό το post να πρέπει να σβηστεί) Στην βάση τεε υπάρχει μόνον 1 ΑΤΜ Λ. Β. Σιδέρης, γραφείο. Στο linkedin υπάρχει σαν Rural and Surveying Engineer με 20 connections και endorsements από 5 (ΑΤΜ) συναδέλφους του. profile. Το νέο site θυμάται την IP της εγγραφής, σε Admin και Mods θα φαίνονται και οι IP των τελευταίων ετών, LAST VISITED May 14, 2018, ίσως και να μπορούσε να γίνει ταυτοποίηση ή καλύτερη προσέγγιση. Τεχν. γραφείο. e-mail μπορεί να έχει από τεε. Ημερ. γενν. ίσως ο ΠΣΔΑΤΜ να πει.
 11. Μόνον Admin ή Mod μπορεί να κάνει guesstimate με κάποια σιγουριά. το lsid Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός ταιριάζει, δεν είναι σίγουρο, ούτε ότι ήταν μέλος ή ότι το nick περιείχε τα αρχικά του. Στο παλιό michanikos βρίσκαμε πολλά, μέχρι stats κάναμε, τώρα βγάζει wait και αφήνει λίγα. Κάποιος φίλος του εδώ ή αν μιλούσε με κάποιον μπορεί να ξέρει. Μέλος ή όχι, καλό ταξίδι φίλε.
 12. Αν είσαι σε εταιρεία πες να το αγοράσουν £110.58. Αν είσαι Ελ.Επ μια γενική ιδέα test report IEC 60335-2.80, με πολλές επιφυλάξεις εδώ. p14 λέει για mechanical hazards. Με λίγο ψάξιμο όλο και κάτι καλό θα γίνει αλλά (δυστυχώς) θα είναι μόνον για προσωπική ενημέρωση. Ρώτα αντιπρόσωπο-εισαγωγέα (EU), αυτοί μπορεί να ξέρουν ή να το έχουν συναντήσει.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.