Jump to content

AMHxaNos

Core Members
 • Content Count

  511
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AMHxaNos last won the day on August 20 2015

AMHxaNos had the most liked content!

Community Reputation

242 Πολύ καλή

4 Followers

About AMHxaNos

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Contact Methods

 • Website
  https://www.freebsd.org/
 • Skype
  amhxanos_0

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Ενδιαφέροντα
  Jack pot Λόττο-Τζόκερ, μπύρες, γκόμενες, μπάλα.
 • Τοποθεσία
  Κάτω Βόλτα & Σουηδική Αραβία
 • Επάγγελμα
  Φοιτητής
 • Ειδικότητα
  Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

5,539 profile views
 1. το 'ποιότητα' είναι πολύ σχετικό, ας το αφήσουμε για άλλο νήμα. Είμαστε στο τι "Τι ακούτε τώρα; (ναι, αυτή τη στιγμή)", όλα παίζουν, ακόμα και μουσική από υπολογιστή. Πέπυ Τσεσμελή εδώ, έχει και playist. TUS? 2j?
 2. αλέτρ: NSFW - non-PC Μάκης Νικόπουλος feat. Αλέξανδρος Κοντοπίδης - πιπινάκι
 3. paywall, ty για το άρθρο. Αν αληθεύουν οι κατηγορίες είναι ό,τι χειρότερο για χώρο συναυλιών.
 4. Χρόνια πολλά, και στο/α έτερο/α ήμισυ, στο 7/16, στο 0.15 κλπ. Για την σημερινή γιορτή:
 5. αυτό που κόβει ο τύπος είναι πράγματι καρβίδιο του βορίου (Boron Carbide)? λουκέτο Master Lock M15 πάχος 11mm, υδραυλικός κόφτης 18" (45.72cm), original βίντεο. Οι λεπίδες (blades) τι υλικό είναι?
 6. απ' ό,τι κατάλαβα οι απαντήσεις είναι όχι και όχι και για τις 2 χώρες. (θέλει R&D στην Ελλάδα) . στα χαρτιά μόνον.
 7. έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου, το MEng ή BEng ή foundation δεν το αποφασίζεις εσύ. Αρχίνα τα e-mail από τώρα. Εννοείται ότι το ΑΠΘ όπως και όλα τα Ελληνικά προτιμώνται από ολα τα ξένα μαζί και μακάρι να περάσεις Ελλάδα. Για σιγουριά δες και αμερική ή Βουλγαρία.
 8. επειδή παίρνουν λίγους. Συνήθως ο αριθμός των επιτυχόντων θυμίζει νικήτρια στήλη προ-πο, κάτι σαν 1 1 X 2 X 1 κλπ και όπου Χ=κανένας. Ομως μπορεί να έχουν εξομαλυνθεί τα πράματα, ρώτα, ψάξτο. . Εχεις background στην γλώσσα, αν έχεις και $$$ πήγαινε αμερική, αν δεν τότε πανελλήνιες. Εναλλακτικά εξωτερικό, πχ βαλκανικές χώρες. Ρώτα και τους καθηγητές στη σχολή. . είναι κάπως νωρίς να σε απασχολεί το μεταπτυχιακό. Σε 6-7 χρόνια θα έχεις βρει κάτι άλλο, το ξανασκέφτεσαι τότε. . . αυτό έκανες? ήδη έχεις και background σε διάφορα είδη maths, neural nets αλγόριθμους languages, μπράβο. . μάλλον θα λες κάτι από δω, δεν έχει σκέτα elecronics και μάλιστα electronics III αλλά είναι κάμποσα και αρκετά με επικάλυψη. Ακόμα και έτσι μπράβο, κάτι τέτοια μετράνε σε job interviews. Θα τόχεις καταλάβει ότι electronics (όλα) και data science ειναι πολύ διαφορετικά πράματα, ξεκαθάρισε τι θες.
 9. εννοείς 8ο 6μηνο? . Δεν λες σε ποιά χώρα θες να κάνεις R&D. Στα R&D συνήθως παίρνουν κορυφαίους και εξειδικευμένους. Οι κατατακτήριες είναι υψηλού ρίσκου, σκέψου και κάτι άλλο, πχ πανελλήνιες, κολλέγια, εξωτερικά. Εχεις και φανταρικό?
 10. αυτό είναι? Η ενδιάμεση που συνδέεται? ίσως για να χωρίζει την συστοιχία, είτε για εξισορρόπηση φόρτισης είτε τις παραλληλίζει είτε άλλο (γνώμη μου). Μπορεί να υπάρχουν και άλλες ενδιάμεσες. Καλύτερα δες manual-schematic.
 11. Τι ups, σε τι ενδιάμεση στοιχείο ή συστοιχία, τι συσσωρευτές Lead-Acid, Li-ion, άλλο? αν το καλώδιο είναι λεπτό μπορεί να είναι θερμοσένσορας.
 12. στο b2green λέει για ταχυφορτιστές, αυτοί είναι άλλο πράγμα. Να το γεμίζει σπίτι του με νυκτερινό, από 0.11€/kWh, ~€10-€12 για 90kWh. Οι συμπαθείς πλανόδιοι θα καλύψουν το κενό με κινητά φορτιστάδικα (όπως βενζινάδικα, φαστφουντάδικα) μέχρι να τα απαγορέψει το κράτος. Κι'αυτός ο χριστιανός στα Γιάννενα βρήκε να πάει? αλλά αφού είναι με Jaguar, μόνον €84k, χαλάλι.
 13. Καλά λες αλλά εδώ δεν μιλάμε για γνήσια windows, μόνον για κατάλληλα κλειδιά για Ελλάδα. Αν θυμάμαι καλά αυτά των 9€ η Micro$oft τα προόριζε για άλλες χώρες ή χοντρική για εταιρείες. Πιθανόν από εδω https://support.microsoft.com/el-gr να μπορεί να βγει άκρια, ή τηλεφώνησέ τους. Καλού-κακού ας πάρουμε και δεύτερη γνώμη από δου ή όποιον κάνει ελέγχους για παράνομο λογισμικό για να μας πει τι γινεται με τα windows και Ελλάδα. Ακόμα και αυτό μπορεί να μην είναι νόμιμο στην τρΕλλάδα και ας είναι σε κουτί και με DVD.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.