Μετάβαση στο περιεχόμενο

AMHxaNos

Core Members
 • Περιεχόμενα

  447
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

Φήμη στην κοινότητα

199 Εξαιρετική

3 Ακόλουθοι

Σχετικά AMHxaNos

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Contact Methods

 • Website
  https://www.freebsd.org/
 • Skype
  amhxanos_0

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Ενδιαφέροντα
  Jack pot Λόττο-Τζόκερ, μπύρες, γκόμενες, μπάλα.
 • Τοποθεσία
  Κάτω Βόλτα & Σουηδική Αραβία
 • Επάγγελμα
  Φοιτητής
 • Ειδικότητα
  Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

4.063 profile views
 1. AMHxaNos

  Διαστασιολόγηση Η/Ζ

  Στα μικρά Η/Ζ για γραφεία και σπίτια τα ντεσιμπέλ θορύβου.
 2. Στην Εθνικάρα-NBG θέλουν €1.20 για εξόφληση λογαριασμού. Εχουν πάρει φόρα στη ΔΕΗ, του χρόνου θα ζητάνε αυτόματη εξόφληση από τραπεζικό λογαριασμό, αλλιώς +2€. Στα ΕΛΤΑ για ≥ 500 oμαδικές τυποποιημένες το κόστος είναι 0.57€/επιστολή, τα 43 λεπτά ως το 1€ μάλλον θα είναι λειτουργικά έξοδα και overheads. Θα ψήνεται και καμμιά αυξησούλα κάπου, καιρός είναι.
 3. Σε διάστημα σχεδόν 2-3 ετών σε τράπεζες και δημόσιο θα ανήκουν τα πάντα.
 4. Ωραίος τύπος, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μπαταρία μηχανής Yuasa Super MF YTX14-BS 12.6Ah (20h), CCA (=cold cranking Amps) 200 A στους -18°C. Οι 4 x 18650 Li-ion που κάνουν την συστοιχία μπορεί να ξεπερνούν την Yuasa σε Ah.
 5. κινδυνεύουμε να γίνουμε Ευρώπη, δεν γλυτώνουμε. btw ελπίζω να μην ακριβύνουν την κιλοβατώρα. Μπαταρίες δεν θα έχουν?
 6. Συγχαρητήρια για την έρευνά σας. Συνήθως μελέτες που αφορούν ανθρώπους και έκθεσή τους σε ραδιοκύματα και λοιπές ακτινοβολίες γίνονται από πανεπιστήμια, διεθνείς οργανισμούς, EU κλπ. Link περί υγείας και πεδίων, θα βρείτε και λίστες με ιδρύματα που μελετούν τα σχετικά φαινόμενα. Κάπου υπάρχει και ΦΕΚ με όρια, θα το βρω και θα αναρτήσω. Αν έχετε ανακαλύψει κάτι παρακαλώ ενημερώστε την νομαρχία και τα ίδρυματα που μελετούν την επίδραση ή βλάβη στον άνθρωπο. Αν υποψιάζεστε ότι στο σπίτι σας οι ακτινοβολίες είναι πάνω από το επιτρεπτό όριο ή κάποια συσκευή σας το υπερβαίνει τότε κλωβός Faraday και αλλάξτε συσκευή. Για επιρροές στον ανθρώπινο οργανισμό και στον εγκέφαλο ρωτήστε καλύτερα σε ιατρικό site, εμείς θεωρούμε ό,τι είναι κάτω από τα όρια γενικά ασφαλές αλλά οι γιατροί θα σας κατατοπίσουν καλύτερα.
 7. Παράγει απ'ευθείας 230, πχ. τι ακριβώς εννοείς? μπορεί και να υπάρχει γεννήτρια που να βγάζει 115 AC 60Hz ή 400Hz ή άλλη τάση ή και DC με converter (ή άλλο) να γίνεται 230. Συνήθως οι μετατροπές αποφεύγονται.
 8. Αν θες διατύπωσε καλύτερα τι εννοείς. Ακόμα και χωρίς φορτίο στους μετασχηματιστές υπάρχουν κάμποσα ρεύματα που κυκλοφορούν, υπολόγισέ τα. Στα υπ'όψιν ότι οι μετασχηματιστές δεν είναι ιδανικοί. Το 1 mAmp για άλλες γραμμές είναι αμελητέο και για άλλες πλήρες φορτίο.
 9. Βγήκαμε από τα μουνημόνια, ας το ρίξουμε έξω: California girl σε πρόσφατο succès Με το volume τέρμα δεξιά, Μάκης Νικόπουλος:
 10. φαντάσματα και ξωτικά σύγχρονες χάντρες
 11. δηλαδή αυτοί στη ΓΓΠΠ θα μείνουν άνεργοι ή θα μας προστατεύουν μόνον από τους πολιτικούς? edit: τέλος.
 12. AMHxaNos

  Όργανα ελέγχου ΕΗΕ

  σωστός αλλά αυτό είναι το κακό με τα όργανα και δη τα επαγγελματικά. Εύχομαι ταχεία απόσβεση. Υπάρχει άλλος τρόπος?
 13. Κάτι στράβωσε στο Φραπόρτ αεροδρόμιο της Ρόδου, λένε για τα κομπιούτερ. Τώρα που η κίνηση είναι στο μέγιστο.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.