Jump to content

AMHxaNos

Core Members
 • Content Count

  505
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AMHxaNos last won the day on August 20 2015

AMHxaNos had the most liked content!

Community Reputation

238 Πολύ καλή

3 Followers

About AMHxaNos

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Contact Methods

 • Website
  https://www.freebsd.org/
 • Skype
  amhxanos_0

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Ενδιαφέροντα
  Jack pot Λόττο-Τζόκερ, μπύρες, γκόμενες, μπάλα.
 • Τοποθεσία
  Κάτω Βόλτα & Σουηδική Αραβία
 • Επάγγελμα
  Φοιτητής
 • Ειδικότητα
  Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

5,420 profile views
 1. στο b2green λέει για ταχυφορτιστές, αυτοί είναι άλλο πράγμα. Να το γεμίζει σπίτι του με νυκτερινό, από 0.11€/kWh, ~€10-€12 για 90kWh. Οι συμπαθείς πλανόδιοι θα καλύψουν το κενό με κινητά φορτιστάδικα (όπως βενζινάδικα, φαστφουντάδικα) μέχρι να τα απαγορέψει το κράτος. Κι'αυτός ο χριστιανός στα Γιάννενα βρήκε να πάει? αλλά αφού είναι με Jaguar, μόνον €84k, χαλάλι.
 2. Καλά λες αλλά εδώ δεν μιλάμε για γνήσια windows, μόνον για κατάλληλα κλειδιά για Ελλάδα. Αν θυμάμαι καλά αυτά των 9€ η Micro$oft τα προόριζε για άλλες χώρες ή χοντρική για εταιρείες. Πιθανόν από εδω https://support.microsoft.com/el-gr να μπορεί να βγει άκρια, ή τηλεφώνησέ τους. Καλού-κακού ας πάρουμε και δεύτερη γνώμη από δου ή όποιον κάνει ελέγχους για παράνομο λογισμικό για να μας πει τι γινεται με τα windows και Ελλάδα. Ακόμα και αυτό μπορεί να μην είναι νόμιμο στην τρΕλλάδα και ας είναι σε κουτί και με DVD.
 3. άλλο τι πουλάνε και πόσο και ως τι τα μαγαζιά και άλλο το τι θα θεωρηθεί παράνομο σε κάποιον έλεγχο. Καλύτερα να ρωτήσουμε. Οποιος μπλέκει με M$ τον τρων τα πρόστιμα. (παροιμία)
 4. μάθαμε μόνο για κλειδιά των 9€, ty skidoo23. Για 19€ (ή £70 ή $90) μέχρι να πάρει κάποιος απάντηση από εφορία κλπ για το ποιά κλειδιά είναι καλά και κάνουν για Ελλάδα δεν ξέρουμε.
 5. Στα σκρουτζάδικα έχουν κλειδιά από ~19€. Αν και αυτά θεωρούνται από εφορίες-σδοε-αεπιδες παράνομα τότε για ξεκάρφωμα αγοράζουμε (τιμολόγιο) 1 άδεια (~100€) για 1 μηχανάκι. Για σιγουριά ας ρωτήσει κάποιος στην εφορία ποιά κλειδιά για 10 είναι καλά για να μην μας γδάρουν (διάβασα για 1,000€ ανά μηχανάκι) όταν (και αν) συμβεί κάτι κάποτε και μας ψάξουν. edit: τα 10 δεν χρειάζονται κλειδιά για να εγκατασταθούν και να τρέξουν.
 6. τα keys που αγοράζουμε από κινεζομάγαζα με 9€ μετράνε σε πιθανό έλεγχο για αυθεντικά ή μόνον τα Ελληνικά τιμολόγια με αφμ και φπα?
 7. συσσίτια, οικογένειες, κόμμα (του λαού) ή όπου αλλού θες.
 8. καλά Χριστούγεννα https://www.youtube.com/watch?v=E89mcJ6tCSM organ
 9. ο χοντρός ή πήγε να κάνει οικονομία σήμερα ή ξέμεινε από λ7 ή τσακώθηκε. 0-0 και πολύ είναι. Φταίει.
 10. μετά από σχεδόν 10ετία ξανακάνω λογιαριασμούς, πόσο πουλάμε το 2019?
 11. την παραγωγή των pv μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε με πολλούς τρόπους. ο συνάδελφος έχει 12 πάνελ και έχει κάνει τους λογαριασμούς του για το τι συμφέρει και αν και πότε και πως. Αν θες μας λες τι βρήκες, μπορεί να συμφέρει πιο πολύ από το να πουλάμε ρεύμα στη δεή ή να το βάζουμε σε μπαταρίες. Τα δεδομένα είναι: ρεύμα μέρας 0-1600 0.1820656 €/kWh, ρεύμα νύχτας 0-1600 0.1163222 €/kWh και περιλαμβάνουν τα πάντα εκτός από ρήτρες αναπροσαρμογών στο χρηματιστήριο CO2. Εισαι τυχερός που και πάνελ (τζάμπα) έχεις και χωράφι να τα βάλεις, ίσως να μπορείς και 70% αυτονομία.
 12. δεν μιλούσα γιαυτό. δεν το ήξερα οτι ακόμα και αυτό είναι παράνομο, έχω μείνει πίσω. ty για ενημέρωση και heads up.
 13. σίγουρα θες μόνο να ζεσταίνεις νερό? τα pv είναι πειρασμός, ιδιαίτερα οταν τα παίρνεις καινούργια και τζάμπα, αλλά ακόμα και έτσι δεν δουλεύουν όποτε θες και όταν παράγουν δεν παράγουν όσο θες. Αυτό που σκέφτηκες είναι πράγματι το απλούστερο αλλά πόσες μέρες το χρόνο θα έχεις τα 17.7A του σχεδιασμού? το καλοκαίρι που (μάλλον) θα έχεις τα 17.7 τι θα κάνεις? Σε σχεδόν παρόμοια περίπτωση πριν κάμποσα χρόνια είχα διαλέξει αυτονομία.
 14. αν έχεις χρόνο βάλε αντίσταση 9.2k-8.2k (5-10W) μεταξύ φάσης και γείωσης, πες αν θόρυβος.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.