Jump to content

AMHxaNos

Core Members
 • Content Count

  486
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AMHxaNos last won the day on August 20 2015

AMHxaNos had the most liked content!

Community Reputation

234 Πολύ καλή

3 Followers

About AMHxaNos

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Contact Methods

 • Website
  https://www.freebsd.org/
 • Skype
  amhxanos_0

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Ενδιαφέροντα
  Jack pot Λόττο-Τζόκερ, μπύρες, γκόμενες, μπάλα.
 • Τοποθεσία
  Κάτω Βόλτα & Σουηδική Αραβία
 • Επάγγελμα
  Φοιτητής
 • Ειδικότητα
  Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

5,251 profile views
 1. οσονούπω αρνητικά επιτόκια + έξοδα τήρησης λογαριασμού + ασφάλεια + ό,τι τους κατέβει. http://1.bp.blogspot.com/-msh5CCyvUr8/T3Mwav7HTAI/AAAAAAAANEI/14eBSBav-I4/s1600/ATT00001+1.jpg Οι τράπεζες έχουν γίνει Jesse James
 2. Lithium ceramic LCB, φτιάξαν και τέτοιες https://www.youtube.com/watch?v=kJXRyWQgOY4 omg 01:00, ασφάλεια πανω απ'όλα 03:12, χαρακτηριστικά Wh/lt & Wh/kg 04:12, OMG 04:34. Ψητή LiPo 05:27, LiPo overcharge 05:58, μπαλόνι 06:38.
 3. μήπως η όλη ιδέα της ηλεκτροκίνησης δεν συμφέρει το κράτος? από τα καύσιμα εισπράττει κάμποσα. Εκτός και αν διαχωρίσουν τις kWh σε κίνησης και φωτισμού/θέρμανσης για να ρεφάρουν όπως στο πετρέλαιο. 20 νυκτερινές kWh κοστίζουν από 2.2€ έως 3.5€. Σουπερτσάρτζερς ας βάλουν εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, σουπερμάρκετ κλπ. Τι τεκμήριο έχουν τα ηλεκτρικά?
 4. Παλιά όσοι φυσικοί τελείωναν το μεταπτυχιακό ραδιοηλεκτρολογίας έπαιρναν χωρίς εξετάσεις δικαιώματα Ραδιοηλεκτρολόγου Α' ταξεως. Μάλλον ισχύει και τώρα αλλά δες εδω http://elecom.physics.auth.gr/ και εδώ http://www.phys.uoa.gr/metapt-spoydes.html Κάτι ανάλογο μπορεί να ισχύει και για άλλα μεταπτυχιακά, πχ μετεωρολογία.
 5. Το δικό μας το καλατράβα είναι τώρα ok? παλιά είχαν γραφτεί (ακόμα και εδώ) διάφορα αλλά θα ήταν οι άλλοι.
 6. πράγματι δεν ταιριάζει στο νήμα, καλύτερα να μεταφερθεί στο 'Οι φωτογραφίες μου...' . edit: cableporn εδώ https://www.reddit.com/r/cableporn/
 7. σάουντρακ Lily was here Ντέϊβ Α. Στιούαρτ (των γιουρύθμικς) & Κάντυ Ντάλφερ άλτο σαξόφωνο official βίντεο
 8. Και δεν είναι μόνον ο Γαλιλαίος που χάλασε 11.07, Arianespace έχασε payload-δορυφόρο. λινκ Γαλιλαίος, 1, 2, 3, 4. edit: το έφτιαξαν https://twitter.com/EU_GNSS/status/1151769800231792640.
 9. Ας την πουλήσουν/χαρίσουν σε ιδιώτη, να βάλει την κιλοβατώρα 0.5€+ΦΠΑ παντού και flat και τέλος. Αλλος ιδιώτης να αναλάβει να μαζεύει τα διάφορα και χωρίς τέλος τέλη για Δήμους, ερτ κλπ, να κάνει και δουλειές δεδδηε.
 10. Οι διάφοροι Κατρούγκαλοι χρησιμοποιούν απλούς υπαλλήλους ή συμβασιούχους σαν ασπίδες, και δεν είναι μόνον στον εφκα. Ισως το συμβάν να λειτουργήσει σαν χιονοστιβάδα.
 11. Ναι. (συντομη απάντηση) Ναι υπό προϋποθέσεις. (λιγότερο σύντομη) Δεν λες πόσα V είναι οι μπαταρίες, υποθέτω 12. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις μόνον τις 2 των 60Ah εν σειρά. Μπορείς να τις βάλεις και τις 3 να παίζουν όλες μαζί αλλά χρειάζεται προσοχή και αυτοματισμός => πολύπλοκο, μπορεί και να μην γίνεται ή να μην αξίζει. Οι 2 των 60Ah καλύτερα να είναι ίδια μάρκα και μοντέλο και τύπος και ίδιας μεταχείρισης και ηλικίας. Πριν κάνεις κάτι κάνε 2-3 δοκιμαστικές φορτοεκφορτίσεις και τσέκαρε χρόνους και τάσεις. Εννοείται ότι θα τις παρακολουθείς και όποτε χρειάζεται θα κάνεις αντισταθμιστική φόρτιση σε όποια το χρειάζεται. (balancing, equalisation ή κάπως έτσι) edit: τι είναι, αυτονομία?
 12. κ. Τηλέμαχε, Νομίζω ότι για την υπόθεσή σας (δικαστήριο) χρειάζεται πραγματογνώμων, ο δικηγόρος θα σας πει καλύτερα. Το πότε και που θα σταματήσει ένα αυτοκίνητο εξαρτάται από πολλά, όπως κατάσταση ελαστικών και οδοστρώματος. Στην έκθεση του ΤΟΤΑ μπορεί να περιλαμβάνονται και άλλοι παράγοντες πιο σημαντικοί, πχ φρένα οχήματος, ελιγμός αποφυγής πεζού (αν έγινε), που και πως σταμάτησε το όχημα, κάμερες (αν υπάρχουν) κλπ. Αν θέλετε να μελετήσετε τις συνθήκες του ατυχήματος φοβάμαι ότι θα πρέπει να πάτε στο σημείο, πολλοί δεν θα έχουν το κουράγιο. Ακόμα και αν καταφέρετε να τρέξετε κάποιες από τις πιθανές συνθήκες του ατυχήματος στον υπολογιστή σας δεν είναι βέβαιο ότι ο πραγματογνώμων ή το δικαστήριο θα τις λάβουν υπ'όψιν. Καλύτερα να συμβουλευτείτε δικηγορικό γραφείο ειδικευμένο σε τροχαία.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.