Μετάβαση στο περιεχόμενο

spinalgr1990

Members
  • Περιεχόμενα

    23
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.480 profile views
  • Didonis

spinalgr1990's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η ικανότητα διακοπής της διάταξης προστασίας πρέπει να είναι τουλάχιστον ίση µε το µέγιστο αναµενόµενο ρεύµα βραχυκυκλώµατος στη θέση εγκατάστασης Από το αποτέλεσμα του παραπάνω παραδείγματος και χωρίς να ξέρουμε την ισχύ του μετασχηματιστή που τροφοδοτεί μια οικία και σύμφωνα με τα δεδομένα της Ελλάδας όπου για την τροφοδοσία των σπιτιών μας χρησιμοποιούνται από τη ΔΕΗ μετασχηματιστές ισχύος το πολύ μέχρι 250KVA και με τάση βραχυκύκλωσης 4% βγάζουμε το αποτέλεσμα ότι ο εξοπλισμός χαμηλής τάσης (ασφάλειες διακόπτες ισχύος κ.λπ.) θα πρέπει να έχουν ονομαστική τιμή ρεύματος βραχυκύκλωσης τουλάχιστον τα 10ΚΑ Όμως, αν ο μικροαυτόματός μας βρίσκεται σε κάποιον υποπίνακα, όπου μεταξύ αυτού και του Μ/Σ μεσολαβούν διαφόρων μηκών και διατομών καλώδια, είναι βέβαιο πως στο σημείο εγκατάστασης αυτού του μικροαυτόματου οι αντιστάσεις των καλωδίων θα έχουν στραγγαλίσει το βραχυκύκλωμα και θα το έχουν φέρει σε πολύ μικρότερη τιμή, ίσως μικρότερη και των 6 kA.
  2. Γιατί η ΔΕΗ γειώνει τον ουδέτερο κόμβο του Μ/Σ διανομής
  3. Tegui http://gabiteleco.blogspot.com/p/porteros-automaticos.html
  4. Η γνώση της τιμής το ρεύματος βραχυκυκλώματος στην πλευρά χαμηλής -τάσης του Μ/Σ είναι πολύ σημαντική, διότι με βάση αυτή την τιμή πρέπει να επιλέξουμε τον εξοπλισμό χαμηλής τάσης (ασφάλειες, διακόπτες ισχύος κ.λπ.) όσο αφορά την αντοχή του σε βραχυκύκλωμα. Τάση βραχυκύκλωσης Ονομάζουμε τάση βραχυκύκλωσης (uk) την τάση που πρέπει να εφαρμόσουμε στο πρωτεύον τύλιγμα του Μ/Σ ώστε να έχουμε, με βραχυκυκλωμένο το δευτερεύον, το ονομαστικό ρεύμα στο δευτερεύον τύλιγμα. Η τάση αυτή δίνεται ως ποσοστό~ επί τοις εκατό (%) της ονομαστικής τάσης του πρωτεύοντος, και έτσι έχουμε την ονομαστική τάση βραχυκύκλωσης (uk). Η τάση βραχυκύκλωσης μας επιτρέπει να προσδιορίσουμε την εσωτερική σύνθετη (ωμική + επαγωγική) αντίσταση του Μ/Σ που είναι απαραίτητη για τον υπολογισμό της στάθμης του ρεύματος βραχυκυκλώματος (Ιk) στην πλευρά χαμηλής τάσης του Μ/Σ.
  5. Ειναι η λεγομενη missing trader fraud (φαινεμενο καρουζελ) για πληροφορίες εδώ
  6. Τι πλεονεκτηματα εχει ενας λογαριασμος μισθοδοσιας σε σχεση με εναν ταμιευτηρίου ;
  7. αχα. Πρεπει να παω σε φυσικο καταστημα για την παραλαβη της νεας ΤΑΝ λιστας ή ειναι εφικτό να μου τη στειλουν σε email ? (το κοντινοτερο υποκαταστημα της Αττικα βρισκεται σε 40km αποσταση απο 'μενα)
  8. H λιστα ποσους κωδικους εχει ; Κι αν τους χρησιμοποιησει καποιος ολους τι γινεται , δινουνε άλλους μετά ;
  9. Καθε κωδικος που χρησιμοποιειται απο την λιστα μπορει να ξαναχρησιμοποιηθει ή είναι μιας χρήσεως ;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.