Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kostas_Alex

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Kostas_Alex

  1. Χαίρετε συνάδελφοι! Θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη σας για τις επιπλέον προδιαγραφές που απαιτούνται στα τοπογραφικά διαγράμματα αδειών δόμησης από 1ης Μαρτίου 2012 που τίθεται σε ισχύ ο νόμος 4030/2011. Συγκεκριμένα αναφέρομαι στο άρθρο 9 παρ. 3γ του νόμου όπου υπάρχει η απάιτηση για "πλήρη φωτογραφική αποτύπωση". Επειδή έχω ακούσει διαφορετικές απόψεις για την έννοια του όρου, σας τις παραθέτω και ζητώ την άποψή σας. 1) Φωτογράφιση της ιδιοκτησίας από όλες τις πλευρές (βόρεια-νότια-ανατολική-δυτική) και επισύναψη των φωτογραφιών στο τοπογραφικό διάγραμμα. 2) Ο όρος "φωτογραφική" λειτουργεί εμφατικά για να υποδηλώσει ουσιαστικά την απαίτηση για ταχυμετρική αποτύπωση ακόμη και της παραμικρής λεπτομέρειας εντός της ιδιοκτησίας. Περιμένω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ
  2. Γειά σας συνάδελφοι. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Σε αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου υπάρχει κατάστημα αναγόμωσης πυροσβεστήρων. Εντός του ιδίου αγροτεμαχίου υπάρχει πρόθεση να κατασκευαστεί πρατήριο υγραερίου. Είναι δυνατό αυτό από πλευράς χρήσεων γης; Οι χρήσεις αυτές μεμονωμένα επιτρέπονται στην περιοχή, το ερώτημα είναι αν είναι συμβατές μεταξύ τους για υλοποίηση εντός του ιδίου αγροτεμαχίου. Υπάρχει σχετική νομοθεσία ως προς την συμβατότητα των χρήσεων γης; Αν όχι, που πρέπει να απευθυνθώ για να μου βεβαιώσουν την συμβατότητα των εν λόγω χρήσεων; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.
  3. Γειά σου συνάδελφε. Ίσως καλυφθείς από το έγγραφο της Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού που επισυνάπτω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.