Μετάβαση στο περιεχόμενο

A.T ENERGO

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

449 profile views

A.T ENERGO's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτό είναι το θέμα.Ο γείτονας αγνοείται και δεν θέλει να επισκευάσει την ίδια γιατί μπορεί να εμφάνιστεί καμιά μέρα και να έχουμε αλλα προβλήματα.
  2. Είναι σε αθλια κατάσταση και θελει να περιφράξει ακριβώς διπλα σε αυτή μέσα στα όρια τα δικά του.Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?
  3. Καλησπέρα. Εχω ένα πελάτη οποίος θέλει να περίφραξει με συρμα ύψους 1.50μ μια πλευρά του οικοπέδου του , μεσα στο οποιο έχει χτισει την κατοικία του.Η πλευρά αυτή συνορεύει με αλλο οικόπεδο και τώρα υπαρχει περίφραξη η οποία ανήκει στον γείτονα.Το υπόλοιπο οικόπεδο είναι περιφραγμένο με σύρμα εδω και μια τετραετία που χτίστηκε το σπίτι.Μπορεί να μου πει κάποιος αν σε αυτη την περίπτωση θα χρειαστεί άδεια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Καλημέρα. Aν πρόκειται για ιδίώτη πιστέυω οτι δεν χρειάζεται η τεχνική έκθεση του ΤΕΕ. Η ασφαλιστική δεν μιλάει με τον μηχάνικό , αλλα με τον πελάτη της.Πρώτα εκτιμάει η ίδια τις ζημιές , έπειτα ζητάει εκτίμιση κόστους αποκατάστασης και τέλος αποφασίζει το ποσό που εκτιμάει οτι πρέπει να πάρει ο πελάτης βάση συμβολαίου , συμφωνίας κτλπ. Εχω χειριστεί μια τέτοια υπόθεση και κάπως έται πήγε η διαδικασία. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, ilias
  5. Όταν ξέρεις τι ψάχνεις και έχεις αποφασίσει σε τι επίπεδο ποιότητας-τιμών θα παίξεις δύσκολα θα βρείς διαφορά στην τιμή πάνω απο 15-20%.Εκτός και αν σε πείσει ο έμπορος.Δεν είχα σκοπό να διαφημίσω και συγνώμη αν φάνηκε έτσι,απλά επείδη το έψαξα αρκετά για το δικό μου σπίτι ,πιστεύω οτι έχω μια αρκετά καλη είκόνα για το τι πάιζει στην αγορά. π.χ Τοποθέτησα τον SIELINE 200SX.(oποιος ενδιαφέρεται μπορει να δει τα χαρακτηριστικά του) http://sieline.gr/pages/gr/products/solar_systems/solar_sieline.php Η τιμή του είναι λογική για έναν ηλιακό με τα δικά του χαρακτηριστικά.+την δυνατοτητα τριπλης ενεργείας. Ελληνικής κατασκευής ειναι οι συγκεκριμένοι απλά είναι γερμανικών προδιαγραφών.(siemens)..Και πιστευω οτι αυτό παίζει ρόλο,όσο και να μη συμπαθώ τους γερμαναράδες.
  6. Αγαπητοί μου ξεχνάτε έναν βασικό νόμο της αγοράς.ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.Δεν μπορώ να ακούω ότι επιλέγετε ηλιακό και λέτε οτι 200lt αυτήν τη τιμη ειναι πολυ καλα αλλά δεν εχει καλη ποιότητα ο συλλέκτης ή ότι μικρή διάσταση κλπ.Εγώ έχω τοποθετήσει sieline της siemens στο σπίτι μου αλλα και τον προτείνω ανεπιφύλακτα στις δουλειές μου και είμαι απλά υπερευχαριστημενος από όλες τις απόψεις.Μπορεί να βγάινει στον ιδιοκτήτη 10% πιο πάνω από έναν άλλον ,ελληνικής κατασκευής ας πούμε,όμως ξέρω ότι εχω δώσει ότι καλυτερο υπάρχει στην κατηγορία.Το ξανα τονίζω:Οτι πληρώνεις παιρνεις.
  7. Καλημέρα. Πολυ αξιόπιστοι ηλιακοί ειναι και οι SIELINE της SIEMENS.΄Εχω βάλει στο σπίτι μου τον 200lt με **** euro.Πολύ καλή τιμή και πολύ καλό προϊόν.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.