Μετάβαση στο περιεχόμενο

architronio

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by architronio

  1. Καλησπέρα! Θέτω και εγώ τον προβληματισμό μου σχετικά με το θέμα του wc και χώρου αναμονής για το αν απαιτείται άμεσος φυσικός φωτισμός και αερισμός. Τα απλά ιατρεία (χωρίς νοσηλευτική κλίνη) υπάγονται στην κατηγορία γραφείων σύμφωνα με τον κτηριοδομικό κανονισμό του 89, όπου ορίζει πως τα γραφεία απαιτούν άμεσο φυσικό φωτισμό και αερισμό. Αλλά στο πδ 84/2001 όταν θέτει μια παραπομπή χ.κ.χ* λέει 'χώρος που εξαιρείται της απαίτησης για φυσικό φωτισμό ή αερισμό', χωρίς να προσδιορίζει αν σε όλους τους υπόλοιπους που δεν εξαιρούνται αναφέρεται σε άμεσο ή έμμεσο. Υπάρχει ελαστικότητα ή αναφερόμαστε πάντα σε άμεσο?
  2. Με συγχωρείς δεν ήμουν σαφής. Καταλαβαίνω ότι κανείς δε γνωρίζει επακριβώς το περιεχόμενο του νέου νόμου, απλά ρωτάω αν έχετε αντιληφθεί ότι υπάρχει περίπτωση ο νέος νόμος να μην δίνει τη δυνατότητα να γίνουν νέες δηλώσεις για αυθαίρετα χωρίς οικοδομική άδεια και για εκτός σχεδίου.. Να ζητήσω και συγγνώμη που είμαι ελαφρώς εκτός θέματος..
  3. Μάλιστα... Σε ευχαριστώ Γιάννη! άλλη μια ερώτηση.. Δηλαδή πιστεύετε για αυθαίρετα χωρίς οικοδομική άδεια, πως όσοι πρόλαβαν κάνανε κάνανε και με το νέο νόμο τέρμα; καμία νέα δήλωση για αυτές τις περιπτώσεις;
  4. Γειά σας! Είμαι καινούρια εδώ και σε απόγνωση.. έχετε ιδέα πως θα κυλήσουν τα πράγματα για αυθαίρετα χωρίς οικοδομική άδεια που έχουν ξεκινήσει με το 4014 αλλά δεν είναι σε ολοκληρωμένη υπαγωγή; καλή συνέχεια σε όλους!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.