Μετάβαση στο περιεχόμενο

theatisss

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

theatisss's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Oπως τα πε ο sdim καλυτερα δν γινοταν...Ναι ειναι καλυτερα να πεφτει η ασφαλεια παρα ναπαει κανας πονηρος κ να βαλει μεγαλυτερη ασφαλεια κ παρτε εκει μεσα καμμια φωτια...Απλα να συνεννοηστε μευαξυ σας
  2. Δν πρεπει να εχει πανω απο δεκα μερες που ισχυει κατι τετοιο.Μου το ειπαν στη ΔΕΔΔΗΕ οτι πλεον θα τα βαζουν οι εργολαβοι τους τα κιβωτια.Μολις ολοκληρωθει η ηλεκτροδοτηση κ δν δωσουν στο πελατη τα υλικα θα ξερουμε οτι ισχυει.Θα σας ενημερωσω απο εδω παλι.
  3. Kατι τετοιο τους το εδωσα στην αρχη αλλα δεν τους αρεσε...
  4. Συναδελφοι πλεον απ οτι μου ειπαν δν θα τη βαζουμε εμεις το κιβωτιο ή χελωνα ,αλλα θα το τοποθετει ο εργολαβος της ΔΕΔΔΗΕ
  5. Στην αρχη εδωσα κ εγω ενα σχεδιο διαταξης των μετρητων αφου θα προσθεταμε ενα νεο κουτι αλλα δν το θελαν αυτο.Τελικα αφου μιλησαμε 10 φορες στο τηλ μου "δωσε" να καταλαβω οτι ηθελε ενα τυπου σκαριφημα που μας δινει η ΔΕΗ οταν ερχεται ο επισκοπιστης τους.
  6. Καλημερα. Προκειται να ηλεκτροδοτηθει το ισογειο διαμερισμα μονοκατοικιας.Ηλεκτροδοτειται εδω κ χρονια ο 1ος οροφος κ τωρα ηρθε η ωρα του ισογειου.Συμπληρωσαμε την υπευθυνη δηλωση καταναλωτη κ την τυπου β και ξαφνικα μετα θυμηθηκε της ΔEΔΔΗΕ να μας ζητησει κ ενα λεγομενο πλανο.Εχει τυχη κατι παρομοιο σε καποιον? ΑΝ ναι πως ειναι αυτο το πλανο.
  7. Το σπιτι αναπαλαιωθηκε το 2005 αλλα επειδη υπηρξε προβλημα με την αδεια δν ειχε καταθεσει τοτε στη δεη σχεδια για να συνδεθει τριφασικα. Η υποδομη της εγκαταστασης ειναι τριφασικη κ το ρολοι μονοφασικο κ πλεον ζηταει τριφασικο επειδη βρηκε ακρη με την αδεια για να βαλει κ το ρευμα του τριφασικο.
  8. Ερωτηση : Μονοκατοικια ηλεκτροδοτημενη μονοφασικα απο τις 11/11/05 ζηταει τριφασικη παροχη .Χρειαζεται δυο ΥΔΕ να υποβληθουν?Μια για την καινουρια παροχη κ μια για τη παλια εγκατασταση? Να συμπληρωσω οτι οι πινακες κ η παροχη ηταν τρριφασικη απλα πριν το ρολοι ειχαν συνδεθει μονοφασικα...Τι γινεται ακριβως σε αυτη τη περιπτωση? Πως πρεπει να κοπουν κ τα παραστατικα?
  9. Ενα πλυντηριο αυτοκινητων θεωρειται κλειστος επαγγελματικος χωρος χωρις ευφλεκτα υλικα??Σωστα συναδελφοι?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.