Μετάβαση στο περιεχόμενο

xcon_engineers

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by xcon_engineers

  1. Βεβαίως συνάδερφε. Ξύλινο πάνελ προκατασκευασμένο, το οποίο αποτελείται από ξύλινο εσωτερικό σκελετό και κόντρα πλακέ θαλάσσης μέσα έξω, τμήμα εξωτερικής φέρουσας τοιχοποιίας ισόγειου κτίσματος με ξύλινη στέγη, έχει κατασκευαστεί από την ευθυγραμία του περιγράμματος 2 εκ πιο έξω. Ποιες οι μέγιστες γεωμετρικές ανοχές? To έχω δει αλλά δεν λέει κάτι για το θέμα αυτό.
  2. Συνάδερφοι καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος κανονισμούς - νομοθεσία αναφορικά με μέγιστες κατασκευαστικές ανοχές για ξύλινη κατασκευή από πάνελ?
  3. Kαλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους συνάδερφοι. Το άρθρο 10 του ΝΟΚ ισχύει κανονικά έτσι? Ερωτώ ειδικά για περίπτωση Α=0.5 και 1<Β<2.
  4. Συνάδερφοι, ευχαριστω πολύ. Καλά να μας μπει η νέα χρονιά με υγεια για όλους....
  5. Συνάδερφοι καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Γνωρίζει κάποιος την σύνθεση του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών που συνεδριάζει στην Λ. Συγγρού 80-88? Ξέρετε εάν και πότε θα επαναλειτουργήσει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.