Μετάβαση στο περιεχόμενο

fayker

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

fayker's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπερα σας! μια επιβεβαιωση..οι χωροτακτες-πολεοδομοι μηχανικοι,αποφοιτοι του ΑΠΘ εγγραφονται στο ΤΕΕ ετσι δεν ειναι?
  2. εγινεε θα τα βαλω ετσι εργοτελη,σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια και τις γνωμες σου! η αληθεια ειναι πως προβληματιστηκα αρκετα για την σειρα των τμηματων στο μηχανογραφικο..τωρα πλεον ομως πιστευω πως εχω καταληξει..
  3. αποψη για καθε ειδικοτητα μηχανικων εχω..τα εχω ψαξει πολυ καλα..και οπως μου τα ειπατε και σεις τα εχω βαλει...πρωτα πολιτικων μηχανικων μετα ηλεκτρολογων μετα μηχανολογων(πλιν το τμημα της κοζανης) κ μετα τοπογραφων κτλ...μαρεσουν και οι μηχανολογοι,το αντικειμενο τους..για αυτο και τους εβαλα...ο προβληματισμος ομως που εθεσα στο αμεσως προηγουμενο μηνυμα εχει να κανει αποκλειστικα με το τμημα μηχανολογων μηχανικων κοζανης...στο μηχανογραφικο μετα τους τοπογραφους εβαλα μηχανικων χωροταξιας και αναπτυξης θεσ/νικη μετα καποια αλλα περιφερειακα πολυτεχνικα τμηματα κ τελευταιους τους μηχανολογους κοζανης για τους λογους που ανεφερα παραπανω..και απλα ρωταω αμα θεωρειτε οτι εκανα καλα ή παρα την κατασταση που επικρατει στο τμημα πιστευετε πως πρεπει να το βαλω πανω απο τους χωροταξιας στην καταταξη στο μηχανογραφικο..
  4. ναι τα ειδα! μιλησα και με φοιτητες της σχολης οποτε κατατοπιστηκα πληρως για το αντικειμενο..ετσι θα κανω..μετα τους τοπογραφους θα βαλω χωροταξιας και αναπτυξης και λογω αντικειμενου και λογω μεταφορας του στα κτιρια της πολυτεχνικης του ΑΠΘ..για το τμημα μηχανολογων μηχανικων της κοζανης προβληματιστηκα αρκετα..μηχανολογους μηχανικους εβαλα μετα τους πολιτικους μηχανικους ολα τα τμηματα στην ελλαδα εκτος αυτου της κοζανης..και αυτο γιατι μαρτυριες φοιτητων των μηχανολογων μηχανικων κοζανης σχετικες με διεξαγωγη των μαθηματων σε αποθηκες,πολυκατοικιες,μη αξιοποιηση τεχνολογικων μεσων αφου δεν υπαρχει αρκετος χωρος για εργαστηρια και πιθανη συγχωνευση του με καποιο σχετικο τει δεν με ενθαρυναν αρκετα για να το τοποθετησω σε υψηλοτερη θεση στο μηχανογραφικο απο τους χωροτακτες μηχανικους και να παω κοζανη να κανω μαθημα ετσι, παρα το γεγονος οτι ξερω τι παιζει με τα επαγγελματικα δικαιωματα των συγκεκριμενων ειδικοτητων...πιστευετε οτι εκανα καλα? ...
  5. καταλαβα..αρχιτεκτονες δεν μπορω να δηλωσω γιατι δεν εχω παρει μαθημα επιλογης σχεδιο σαν πανελλαδικο μαθημα οποτε η αρχιτεκτονικη μενει απ'εξω...οι μηχανικοι χωροταξιας και αναπτυξης που στεγαζονταν στην βεροια και απο φετος με το σχεδιο αθηνα θα λειτουργουν στο απθ εχει σχεση περισσοτερο με τους αρχιτεκτονες? θα μου την προτεινατε σαν επιλογη μετα τους τοπογραφους?
  6. ναι δικιο εχεις σαυτο..σιγουρα πρεπει να αποφασισω με γνωμονα αυτο που με ελκυει πιο πολυ...εγω πολιτικων μηχανικων θελω να περασω απλα αν δεν ειμαι τυχερη θα ηθελα αυτο που θα περασω να ειναι σχετικο μ'αυτη την ειδικοτητα..τωρα για τα τμηματα που προανεφερα,τα οποια και δεν μπορω να καταταξω με σιγουρια..τα ανεφερα γιατι δεν ξεχωριζω καποιο..δηλ ειδα προγραματα σπουδων τους, εχουν μεσα αρκετα απο τα μαθηματα που θελω να εχω σαν αντικειμενο στις σπουδες μου,μου αρεσαν σαν τμηματα αλλα ως εκει..γι αυτο και ζητησα μια καθοδηγηση και μια προτεινομενη σας καταταξη..
  7. καλησπερα σας! αρχικα συγχαρητηρια σε ολους εσας τους μηχανικους που συντελειτε για την λειτουργια αυτου του site..ανεβαινουν κατα καιρους σπουδαια θεματα με πολλες αξιολογες συγκεντρωμενες πληροφοριες εχω να ομολογησω..για να μπω κατευθειαν στο θεμα μου...ειμαι τελειοφοιτη λυκειου..αυτες τις μερες κανω το μηχανογραφικο μου και ενδιαφερομαι αποκλειστικα για πολυτεχνικες σχολες..ως πρωτη επιλογη θα βαλω πολιτικους μηχανικους σε ολα τα ελληνικα πανεπιστημια..μετα ηλεκτρολογους και μετα μηχανολογους (πλιν το τμημα της κοζανης)..μετα απο μηχανολογους εχω συγκεντρωσει και καποια αλλα αξιολογα πολυτεχνικα τμηματα τα οποια και εχω σκοπο να βαλω..απλα προβληματιζομαι με την σειρα με την οποια θα ηταν προτειμοτερο να τα βαλω...αυτα ειναι : αγρονομοι-τοπογραφοι μηχανικοι θεσ/νικης,μηχανολογοι κοζανης,μηχανικοι χωροταξιας και αναπτυξης θεσ/νικης,μηχανικοι παραγωγης και διοικησης ξανθης και μηχανικοι περιβαλλοντος ξανθης..ποια ειναι κατα την γνωμη σας η καλυτερη σειρα καταταξης στο μηχανογραφικο? θελω να διευκρινισω πως προγραμματα σπουδων και επαγγελματικα δικαιωματα εχω διαβασει,ειμαι κατατοπισμενη απλα πριν κανω την οριστικοποιηση του μηχανογραφικου μου θα εκτιμουσα πολυ αμα ειχα και την δικια σας γνωμη αφου ειστε μεσα στα πραγματα και στην αγορα..σας ευχαριστω εκ των προτερων!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.