Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τάκης Κ

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Τάκης Κ

  1. Σας πέτυχα και σε διακοπές και δεν πήρα γνώμες. Εν πάση περιπτώσει τακτοποιήθηκε. Οι τρεις ανεξάρτητοι όροφοι είχαν ηλεκτροδοτηθεί από το 91 έως το '93 όπου είχαν γίνει και οι πλείστες εργασίες. Θεωρήθηκε η οικοδομή ότι είχε περατωθεί από τότε.
  2. Να συμπληρώσω ότι οι τρεις όροφοι (ισόγειο, 1ος και 3ος όροφος) ήδη έχουν ηλεκτροδοτηθεί προς 10ετίας περίπου και θα ζητηθεί η ηλεκτροδότηση του 2ου ορόφου. Κάθε όροφος είναι και ανεξάρτητο διαμέρισμα.
  3. Άδεια 4όροφης οικοδομής του 1989. Στον χρόνο ισχύος της κατασκευάσθηκε ο Φ.Ο. των τριών ορόφων και λίγο μετά και του 4ου ορόφου. Δεν έχει αναθεωρηθεί ως προς τον χρόνο ισχύος λόγω άγνοιας του ιδιοκτήτη και ήδη έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή χωρίς υπερβάσεις των εγκεκριμένων σχεδίων. Πρόκειται αυτές τις ημέρες να ζητηθεί η ηλεκτροδότηση της οικοδομής. Το προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο ιδιοκτήτης εξ αιτίας της μη αναθεώρησης του χρόνου ισχύος;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.