Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dj_stalis

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  • Ειδικότητα
    Υδραυλικός

Dj_stalis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα... ναι χτυστηκε το 2008 και ουτε ενοικιο τιποτα δεν ειχαμε απλα ζιτησε μια εξυπηρετηση και του την εκανα και τωρα δεν το ριχνει.... ποιος ειναι ο νομος που θα ψηφηστει...? δηλαδη να την κανω την δουλεια εγω να παω να το ριξω βραδυ..?
  2. Καλησπερα σας θα ηθελα να κανω 1 ερωτηση αν μπορει καποιος να με βοηθησει.... εχω 1 οικοπεδο και επειδη δεν εχω χρηματα για να το φτιαξω το ειχα ετσι...ηρθε ο απεναντι γειτονας και μου ειπε αν μπορει να το χρεισιμοποιησει για να φτιαξει ενα γκαραζ να βαζει τα 2 αυτοκινητα του και του ειπα ναι και εχει 5 χρονια τωρα... τωρα του ειπα να το γκρεμισει γιατι το χρειαζομαι μου το πεζει τρελιτσα και σκεψου το και θα δουμε και τετοια... τι δικαιωμα εχω να τον κανω αυτον για να το γκρεμισει...? μπορω να παω οποτε θελω και να το γκρεμισω αν δεν καταλαβενει..? μπορω να του κανω μυνηση..? τι μπορω και τι δικαιωματα εχω..? θα σας παρακαλουσα αν μπορει καποιος να με δωσει 1 λυση αν το ξερει το θεμα.... Ευχαριστω..!!!
  3. Καλησπερα σας θα ηθελα να κανω 1 ερωτηση αν μπορει καποιος να με βοηθησει.... εχω 1 οικοπεδο και επειδη δεν εχω χρηματα για να το φτιαξω το ειχα ετσι...ηρθε ο απεναντι γειτονας και μου ειπε αν μπορει να το χρεισιμοποιησει για να φτιαξει ενα γκαραζ να βαζει τα 2 αυτοκινητα του και του ειπα ναι και εχει 5 χρονια τωρα... τωρα του ειπα να το γκρεμισει γιατι το χρειαζομαι μου το πεζει τρελιτσα και σκεψου το και θα δουμε και τετοια... τι δικαιωμα εχω να τον κανω αυτον για να το γκρεμισει...? μπορω να παω οποτε θελω και να το γκρεμισω αν δεν καταλαβενει..? μπορω να του κανω μυνηση..? τι μπορω και τι δικαιωματα εχω..? θα σας παρακαλουσα αν μπορει καποιος να με δωσει 1 λυση αν το ξερει το θεμα.... Ευχαριστω..!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.