Μετάβαση στο περιεχόμενο

vagehosa

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by vagehosa

  1. Διότι ποιός συμβολαιογράφος θα μας κάνει προσύμφωνο αν δεν μπορεί να γίνει η οριζοντία (λόγω του ότι δεν υπάρχει άλλη κάλυψη πλέον ώστε να βγάλω άδεια όπως είπε o Pavlos33 ? Οπότε περιπλέκεται κι άλλο...
  2. Άρα (το αναδιατυπώνω και το κλείνω): 1.Παρά το ότι είμαστε συνιδιοκτήτες, δεν θα πληρώσω πρόστιμο στο μέλλον για τα ατακτοποίητα του άλλου συνιδιοκτήτη που δε θέλει να μπει στη ρύθμιση (και πάντως θέλει να κάνει το προσύμφωνο και θα το κάνει) 2. Δεν κατάλαβα αν είναι απαράιτητη η έκδοση αδείας ώστε να αποκτήσουν κοινά στοιχεία (πάντως δε μου έχει μείνει άλλη κάλυψη) ώστε να γίνει η οριζοντία (αν στο μέλλον ο συνιδιοκτήτης μπει σε αυτη ή σε σχετική ρύθμιση όποτε αυτή βγει). Γιατί αν είναι απαραίτητη, δε θα μπορέσω ούτε στο μέλλον να συστήσω οριζοντία!!!
  3. "1. Δηλαδή σε μελλοντικό πρόστιμο απαλλάσσομαι?" Εννοώ από πιθανό πρόστιμο για τις ατακτοποίητες αυθαιρεσίες της κατοικίας που μένει ο συνιδιοκτήτης που δε "συνεργάζεται"
  4. 1. Δηλαδή σε μελλοντικό πρόστιμο απαλλάσσομαι? 2. οριζόντια δεν μπορούσε να γίνει πριν, δεν επιτρέπεται δηλαδή γιατί οι οικοδομές δεν ήταν ενωμένες. Παρ'όλα αυτά, θα μπορέσω να τη συστήσω τώρα?( με την προϋπόθεση να συμμετάσχει και ο άλλος συνιδιοκτήτης στην τακτοποίηση?) 3. Εν τέλει, εγώ προχωρώ και πληρώνω το σχετικό πρόστιμο, αλλα οριζοντία γιοκ αν δεν συμμετάσχουν οι άλλοι
  5. Σε εξ'αδιαιρέτου ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ έχουν ανεγερθεί 2 μονοκατοικίες με απόσταση 8 μέτρα μεταξύ τους. Οριζοντία ή κάθετος δεν είχε γίνει (και τώρα δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει). Η άδεια είναι κοινή και για τους 2 συνιδιοκτήτες, και προβλέπει 2 μονοκατοικίες με κύριους χώρους (συνολικά και οι 2) 200μ. και 165 βοηθητικους και ημιυπαίθριους Στην πράξη έχει γίνει αλλαγή χρήσης υπογείων και μερικών ημιυπαίθριων κλπ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και επιπλέον των - συνολικά και για τις δυο οικοδομές - 200 (κύριων χώρων) + 165( υπογεια και ημιυπαίθριοι), άλλα 30 περίπου αυθαίρετα μέτρα για την κάθε οικοδομή 9σύνολο 60). Το ερώτημα είναι αν μπορεί αν γίνει νομιμοποίηση από τον έναν εκ των 2 συνιδιοκτητών (έστω με προσύμφωνο από τον άλλο, ο οποίος δε θέλει να μπει στη διαδικασία κατά τα άλλα, δε θέλει να πληρώσει) . Επίσης: Μπορεί με κάποιο τρόπο να συσταθεί οριζόντιος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.