Μετάβαση στο περιεχόμενο

Incas13

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

Incas13's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση. Από τους πρώτους "καταρχήν επιλέξιμους" που ήταν "υπο έλεγχο" σε πόσο περίπου καιρό η αίτησή τους έγινε "Καταρχήν επιλέψιμη προς ΗΤΚ"? Επίσης αφού μπήκαν στην κατηγορία "Προς ΗΤΚ" είχαν την ίδια προθεσμία για να καταθέσουν ΗΤΚ με τους πρώτους?
  2. Κοινώς δεν ξέρει κανείς, κοινώς αν περιμένουμε μπορεί να φάμε άλλον ένα χρόνο διπλάσια κόστη θέρμανσης.
  3. Καλησπέρα σας. Έχω κάνει αίτηση για το εξοικονομώ 2021, είμαι στις επιλαχούσες αιτήσεις (και όχι ιδιαίτερα ψηλά). Υπάρχει ανάγκη παρεμβάσεων καθώς με τα νέα δεδομένα στην ενέργεια ο χειμώνας αν δεν προχωρήσω σε μονώσεις και αλλαγή κουφωμάτων θα είναι οδυνηρός. Θεωρείτε ότι υπάρχει περίπτωση να υπάρξει πριν τον χειμώνα απόφαση για αύξηση προυπολογισμού? Μπορώ να κάνω τώρα παρεμβάσεις και ΑΑΑΝ μετά από κάποιους μήνες ενταχθώ στο πρόγραμμα να εντάξω αυτές τις εργασίες στο πρόγραμμα?
  4. Για άλλη μια χρονιά, κάπου έχουν γίνει όργια. Εκτός αν ζούμε σε παραγκουπόλεις και δεν βλέπουμε όλα αυτά τα σπίτια. Είχα αίτηση δικού μου ανθρώπου, με σπίτι 30ετιας, εισόδημα 10.000-20.000 ζευγάρι με ένα παιδί, κουφώματα και μόνωση από την κατασκευή του σπιτιού, θέρμανση με θερμοπομπους και τα μόρια που συγκέντρωσε τον κατατάσσουν σε θέση 2200 (με 1000 επιτυχόντες στην ενότητα του). Μάλλον θα υπάρχουν πολλοί που το δικαιούνται περισσότερο. Περιμέναμε από τον Οκτώβρη βδομάδα βδομάδα ποτέ θα προχωρήσει το πρόγραμμα τζάμπα και άδικα.
  5. Καλησπέρα σε όλους... Μετά από 2,5 χρόνια που πληρώνω ΤΣΜΕΔΕ (η μάλλον το πληρώνει ο πατέρας μου) και μη έχοντας δουλέψει ούτε μια μέρα σαν μηχανικός πήρα την απόφαση να ζητήσω τη διαγραφή μου. Πραγματικά δεν βρίσκω λόγο (και δεν μπορώ πλέον) να συνεχίζω να πληρώνω κάτι που όπως δείχνουν τα πράγματα ούτε τώρα ούτε στο άμεσο μέλλον θα με βοηθήσει σε κάτι. Ακόμα και σε περίπτωση πρόσληψης στις περισσότερες θέσεις οι εργοδότες θα ζητήσουν πρόσληψη μέσω Ι.Κ.Α... Θέλω να ρωτήσω κάτι λοιπόν. Όσοι έχετε ήδη διαγραφεί τι συμπληρώσατε στην φόρμα διαγραφής του ΤΕΕ ώστε να γίνει δεκτή??? Οικονομικοί λόγοι? Αναχώρηση για το εξωτερικό? Επίσης επισυνάψατε κάτι?? Τελευταίες φορολογικές δηλώσεις ή κάτι τέτοιο?? Εγώ δεν έχω κάνει καν έναρξη επαγγέλματος στην εφορία..Δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο βοηθάει και αν πρέπει κάπου να το τονίσω...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.