Μετάβαση στο περιεχόμενο

Inverted

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Inverted

  1. Αγαπητοί συνάδελφοι, αφού περίμενα 1+ μήνα για να μου έρθουν οι αεροφωτογραφίες του 73' κ του 86' (μένω επαρχία), έπαθα σοκ όταν διαπίστωσα πως από την κλίμακα που έχει 1:15000, όχι προσθήκη δεν μπορώ να δω, αλλά ούτε και το σπίτι καλά-καλά. Τι τεχνική έκθεση να γράψω κ για τι;; Απ' ότι κατάλαβα αυτή η νέα ρύθμιση με τις αεροφωτογραφίες έγινε για να πάνε όλες οι υποθέσεις στο 2004 και να αυξηθεί το πρόστιμο. Δημόσια Έγγραφα; Ξέρετε πολλούς που να έχουν χτίσει αυθαίρετη προσθήκη κ να τρέχουν την άλλη μέρα να το δηλώσουν στις κρατικές Αρχές κ την εφορία. Νομίζω κοροϊδευόμαστε εδώ πέρα. ΥΠΕΚΑ Σε ευχαριστώ που με τους νόμους σου μου καταστρέφεις τη ζωή
  2. Μεγάλη φόλα αυτές οι αεροφωτογραφίες, αφού είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι απαιτούμενες ημερομηνίες πχ είχα μια δουλειά τώρα με προσθήκη αυθαίρετη του 80. Πήγα στο ΓΥΣ και είχε από το 70κάτι και το 86. Οπότε δε με βοηθάει καθόλου. Από την άλλη είναι σωστό να απαιτείται δημόσιο έγγραφο γιατί με μια απλή υπεύθυνη δήλωση πήγαιναν όλοι και τα δήλωναν προ του 83. Το κουραστικό είναι πως από μηχανικός γίνεσαι ντεντέκτιβ και χάνεις χρόνο σε χαζομάρες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.