Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χαρά2

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

451 profile views
  • ilias

  1. Η ρύθμιση έγινε με την συναίνεσή όλων,ευτυχώς. Το ακίνητο ηλεκτροδοτήθηκε νόμιμα και έτσι θα παραμείνει. Νόμιμο αλλά κοινόχρηστο πλέον.Ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα και σας ευχαριστώ!Δεν υπάρχει συμβόλαιο που να αποτυπώνει τη βούληση των γονιών μου ακριβώς επειδή η γκαρσονιέρα χτίστηκε παράνομα και η τακτοποίηση έγινε μεταγενέστερα. (Καλή τη πίστη άφησαν προφορική εντολή την οποία αναγνωρίζει ο ένας αδελφός και μου παραχωρεί ευχαρίστως το μερίδιό του, θα πρέπει φυσικά να αναλάβει συμβολαιογράφος γι'αυτό). Ωστόσο το θέμα πράγματι συνοψίζεται στο εάν μπορώ να προχωρήσω στη ρευματοδότηση εφόσον το δικαίωμα δίνει και η πολεοδομία! Όπως ανέφερε ο κύριος Dimitris GM, δεν ζητώ να κάνω συμβόλαιο ιδιοκτησίας,ρευματοδότηση ζητώ!!Λογικά δεν είναι δυο διαφορετικά πράγματα?(Ευχαριστώ πάρα πολύ!)
  3. Καλησπέρα σας. Χρειάζεται να ηλεκτροδοτηθεί τακτοποιημένος χώρος (γκαρσονιέρα) 30 τ.μ. που βρίσκεται στην πυλωτή οικογενειακού κτηρίου τριών οροφοδιαμερισμάτων που ανήκουν σε εμένα (1ος όροφος) και στα δυο μου αδέλφια (ο 2ος και ο 3ος). Η γκαρσονιέρα αυτή (κατοικεί η ηλικιωμένη μητέρα μου) παίρνει από τότε που χτίστηκε ρεύμα από το δικό μου διαμέρισμα του 1ου ορόφου αλλά τώρα επιθυμώ να αποκτήσει δικό της μετρητή. Η τακτοποίηση έγινε από εμένα (έγγραφα στο όνομά μου και αποδείξεις πληρωμής) και υποτίθεται πως ο χώρος μου ανήκει εφόσον αυτή ήταν η βούληση των γονιών μου. Ο ένα αδελφός συναινεί και το αναγνωρίζει ο άλλος όμως ισχυριζόμενος πως το τακτοποιημένο πρώην αυθαίρετο βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο και του ανήκει το ένα τρίτο αυτού, με απείλησε πως αν ηλεκτρολόγος προχωρήσει την διαδικασία θα φέρει την αστυνομία!!! Έχω μείνει με την υπογραφή της πολεοδομίας στην δική μου άδεια οικοδομής που επιτρέπει την ηλεκτροδότηση (και την υδροδότηση) και τον ηλεκτρολογο standby... Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!Σας ευχαριστώ πολύ!
  4. Το βρήκα. υπάρχει αυτό: (Μέγεθος 29 Ονομαστική θερμική ισχύς kW 29 Ονομαστική θερμική ισχύς kcal/h 24.940) Απλά είναι πολύ ακριβός σε σχέση με άλλους. το χρηματικό πόσο είναι το θέμα? Μήπως πρέπει να ζητήσω να δω τη μελέτη και την προσφορά για όλες τις εργασίες? (Έχει εγκριθεί το ποσό των 5.οοο ευρώ). Φαντάζομαι εννοείτε να ρωτήσω το μηχανολόγο? Επίσης, μήπως θα είναι σώφρον να αλλάξω και τα σώματα που είναι 20ετίας?
  5. ΄Καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας στο θέμα που με απασχολεί. Πρόκειται να κάνω νέα εγκατάσταση φυσ.αερίου στην ήδη υπάρχουσα (η οποία λειτουργεί με μετατροπή του παλιού υφιστάμενου καυστήρα πετρελαίου σε αερίου). Ζήτησα από τον μηχανολόγο που έχει κάνει τη μελέτη (την οποία δεν έχω δει ακόμη) μια συγκεκριμένη μάρκα λέβητα (28 kw), συμπύκνωσης με αντιστάθμιση μετά από όσα διάβασα στο φόρουμ σας(!), για το οροφοδιαμέρισμά μου 120 τμ. Μου είπε πως ίσως δεν είναι αρκετός. Ως εδώ καλά...Του ζήτησα μεγαλύτερο της ίδιας μάρκας και μου τα μασούσε. Μου είπε πως το πρόγραμμα δεν δικαιολογεί οτιδήποτε, πως η εταιρία που ζήτησα δεν έχει κάτι μεγαλύτερο που να μας καλύπτει και πως, για μεγαλύτερο (32 kw) καλό θα ήταν να βάλουμε κάποια ιταλική εταιρία (δεν την αναφέρω γιατί νομίζω απαγορεύεται). Είναι δυνατό να ισχύει κάτι τέτοιο?? Συγνώμη για τις αφελείς ίσως ερωτήσεις αλλά ως γυναίκα είμαι λίγο αδαής σε τέτοια θέματα και νομίζω πως ο συγκεκριμένος θα με κοροϊδέψει εύκολα. Ευχαριστω!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.