Μετάβαση στο περιεχόμενο

Evgenia Malezi

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Evgenia Malezi's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. το πρόστιμο οκ συμψιφίζεται. με το παράβολο δεν έχω καταλάβει τι γίνεται, γνώριζα ότι πρέπει να πληρωθεί ξανα αλλά στο βίντεο λέει πως συμψιφίζεται. πχ παραβολα με τον 3843 2500, με τον νέο νόμο 2000(εντάσσεται στην κατηγορία προ του '83). πληρώνει κάτι?? πρόκειται για πατάρια καταστημάτων τα οποία εξαρχής έγιναν κατοικίες καθ'υπέρβαση αδείας(ξεχωριστός όροφος) και γι'αυτό τίθεται θέμα για τον διάδρομο..
  2. αν κάποιος είχε υπαχθεί στον 3843 για 5 διηρεμένες ιδιοκτησίες στον ίδιο όροφο (από πατάρια σε κατοικίες) και δεν ολοκλήρωσε την τακτοποίηση αλλά έχει πληρώσει περίπου 14.000 ευρώ τώρα μπορεί να υπαχθεί στον 4178 με ένα παράβολο για όλο τον όροφο? δηλ.2000 ευρώ παράβολο. πρέπει να το πληρώσει εκ νέου ή συμψιφίζεται? στην ημερίδα του ΤΕΕ-ΤΚΜ στο απόσπασμα από το 0:40:35 μέχρι το 0:41:50 απαντούν ότι συμψιφίζεται αλλά δεν διευκρινίζουν αν ισχύει μόνο στην περίπτωση που είχε ολοκληρώσει τη διαδικασία με τον 3843 θα πάρει 5 ξεχωριστές βεβαιώσεις? και τι γίνεται με τον κοινόχρηστο διάδρομο?(δεν υπάρχει άλλος ιδιοκτήτης στον όροφο)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.