Μετάβαση στο περιεχόμενο

Chatzikalfas Nick

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

310 profile views

Chatzikalfas Nick's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι, ΄Ηθελα να ρωτήσω για την έκδοση μεταβιβαση μετονομασία σβήσιμο αδειών μηχανημάτων έργου τι είδους έλεγχοι γίνονται. Ύπαρχει κάπου μια διαδικασία αναρτημένη που ακολουθείται? Είναι υποχρεωτικός ο έλεγχος απο Μηχανολόγο έτσι? Χρειάζεται να έχεις κάποια άλλη πιστοποίηση?
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το μόνο που θα ήθελα ακόμα είναι αν κάποιος συναδελφος ασκεί το επαγγελμα του επιθεωρητή ανυψωτικών μηχανημάτων να μου δώσει ένα μπούσουλα για το που κινούνται οι αμοιβές. Και επίσης αν γνωρίζει κάποιος άλλες εταιρίες εκτός των άνω που διαξάγουν τέτοιου είδους σεμινάρια.
  3. Αν μπορείς στείλε σε παρακαλώ (και σε pm) απο ποια εταιρια πήρες την πιστοποίηση και τις απολαβές που δίνει η συγκεκριμένη ανά πιστοποιήση. Επίσης ποιας εταιρίας σεμινάρια παρακολουθησες και πόσες ώρες. Σε ρωτάω όλα αυτά γιατί 2 3 εταιρίες που έχω μιλήσει η καθε μία μου λέει για άλλη ποσότητα ωρών με άλλες τιμές σεμιναρίων για το ίδιο χαρτί ομως.
  4. Η οποία εταιρία αν έχει μοναδικό μέλος εμένα που έχει πάρει πιστοποίηση από πιστοποιημένο φορέα θεωρείται πιστοποιημένη έτσι? Για τα υπόλοιπα συνάδελφε έχεις κάτι υπόψη σου?
  5. Κύριοι, Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια πληροφορία για τα άνω σεμινάρια. Υπάρχουν 2 3 εταιρίες που κάνουν αλλά μου λένε έχει έλλειψη συμμετοχής και περιμένουν να μαζευτούν άτομα για να γίνουν. Επίσης μου λένε διαφορετικές τιμές ανά εταιρία ενώ στην ουσία δίνουν όλες την ίδια πιστοιποίηση από το κράτος. Έχω απευθυνθεί στην TUV AUSTRIA HELLAS και στην kRONOSCERT και η μία ζητά γύρω στα 800€ και η άλλη γύρω στα 1400€. Μιλάμε δηλαδή για μεγάλη διαφορά. Επίσης αν κατέχει κάποιος την πιστοποίηση μπορεί να μου πει αν ισχύει ότι πρέπει να συνεργαστείς με κάποια εταιρία για να δίνεις πιστοποιήσεις και δεν γίνεται να δουλεύεις σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Αν γνωρίζει κανείς άλλη εταιρία που κάνει τέτοιου είδους σεμιναρία παρακαλώ να μου πεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.