Μετάβαση στο περιεχόμενο

geoelectricity

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων

geoelectricity's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καποιος τεχνικος ασφαλειας την ζητησε απο τον ιδιοκτητη του μινι μαρκετ . ο μετρητης βρισκεται στην μεση ταση οποτε πρεπει να γινει ολοκληρη υδε του ξενοδοχειου ευχαριστω!!
  2. Παιδια ευχαριστω για την συμμετοχη κατ αρχας.... καποιος μου ειπε οτι γινεται αλλα χρειαζετε σχεδια υποσταθμου, να φαινεται δλδ ο μετρητης της δεη που βρισκεται στην Μ/Τ η αφιξη της Μ/Τ ο μετασχηματιστης κ οι αναχωρησεις της χαμηλης καθως κ τα σχεδια του χωρου του μαρκετ κ του πινακα,δεν ορκιζετε ομως κ οτι ειναι ετσι. Απο την δεη μου ειπαν οτι μαλλον δεν γινεται κ οτι πρεπει να γινουν μαζι με ολη την ξενοδοχιακη μοναδα.Οι αποριες μου ειναι πολλες, τελικα ο πελατης αυτος πως μπορει να παρει ελοτ για να δουλεψει? τι αδεια χρειαζετε ο ηλεκτρολογος για να υπογραψει?αν γνωριζει καποιος κατι παρακαλω ας με διαφωτισει ευχαριστω εκ των πρωτερων.
  3. Τι γίνετε στην περίπτωση που κάποιος μίσθωμενος χώρος πχ (μινι μαρκετ) βρισκεται σε μια ξενοδοχιακή μονάδα η οποία τροφοδοτείται απο υποσταθμό Μ/Τ - Χ/Τ. Ο μετρητής της Δ.Ε.Η. βρίσκεται στη Μ/Τ 1) Μπόρει να γινει Υ.Δ.Ε. που να αφορά μόνο το μίνι μάρκετ ? ή θα πρέπει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου να το συμπέριλαβει σε μια όλοκληρωμενη Υ.Δ.Ε. ολής της ξενοδοχιακής μονάδας?
  4. Εγώ έχω το sonel 520 τίμιο όργανο για τα λεφτά του, το έστειλα πρόσφατα για καλιμπράρισμα τσεχία και έχω μείνει ικανοποιημένος απο το service, μετράει επισης και cosφ. Τα αλλα δύο δεν τα έχω δουλέψει.
  5. πιθανότατα να σε βολέψει κάποιος κάλος διαβήτης γυψοσανίδας, σαν αυτούς που χρησιμοπόιουμε όταν ανοίγουμε τρύπες για φώτα P.L. ανοίγει μέχρι 22 cm νομίζω. Ενα κάλο 18v μπαταρίας θα σε βολεψει πάντως είναι πλαστικό κ λίγα χιλιοστά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.