Μετάβαση στο περιεχόμενο

U of I

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

U of I's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. εχω μια ερωτηση σχετικα με επαε. εχω μια αδεια ξενοδοχειου, η οποια εχει περασει απο εοτ, εχω περασει ολα τα τμηματα τησ πολεοδομιασ, το μονο που που ελειπε ηταν τα φορολογικα, και ξαφνικα με ενημερωσαν οτι πρεπει να περασει επαε. ερωτηση = ποιοσ προσδιοριζει εαν ενα ξενοδοχειο παει επαε, η οχι? υπαρχει κατι στο γοκ? που μπορω να βρω εαν ειναι υποχρεωτικο η οχι? U of I
  2. Εχω ενα γηπεδο 20 στρεματων που δεν εχει καθολου προσβαση σε δρομο, ειναι "τυφλο" απο παντου. Υπαρχει ομως το διπλανο γηπεδο, 1.300 τ.μ. που αυτο εχει 90 μετρα προσωπο σε δημοσιο δρομο 6 μετρα φαρδος. Ερωτηση¨1 Μπορω να αγορασω το διπλανω γηπεδο, να τα ενωσω και να οικοδομισω νομιμα? Ερωτηση 2 Μπορω να αγορασω ενα τριτο γηπεδο, το οποιο βρησκετε στο πλαι το πρωτου τυφλου γηπεδου, εκτασης 3.500 μετρων, το οποιο ειναι και αυτο τυφλο, να το ενωσω με το πρωτο τυφλο, μετα να το ενωσω με το 1.300, να τα κανω και τα τρια, 1 γηπεδο, συνολον 24.800 τ.μ.? Βάση ποιους νόμους, Π.Δ., Φ.Ε.Κ κτλ θα μπορούσα να βρω τις απαντήσεις που ψάχνω? Ευχαριστώ για την βοήθεια. U of I Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.