Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sotos19711

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Sotos19711

  1. Πάντως σχεδόν με τα ίδια χαρακτηριστικά που είναι το σπίτι μου, εκτός από τα τετραγωνικά μέτρα είναι 30 μεγαλύτερο, καίω πάνω από τα διπλάσια απ' ότι εσύ! Δεκέμβριο έφτασα 1956kwh και Ιανουάριο 1765kwh. Τεράστια η διαφορά. Έκανες καλή επιλογή διαλέγοντας χαμηλών θερμοκρασιών. Μακριά από υψηλων θερμοκρασιών εκτός αν θέλει κάποιος να αγοράσει τη δικιά μου.
  2. Μια φορά το έγραψα τώρα πως βγήκαν 3?!!!!Αμα θες απάντησε 3 φορές. Τι δεδομένα λείπουν να στα πω.
  3. Έχω αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών για το σπίτι μου που είναι 120τμ. Η μέση κατανάλωση της είναι στις 50kw ενω τις ψυχρές μέρες (θερμοκρασίες κάτω του μηδενός) έχει φτάσει και τις 80KW! Η διαφορά μου σε σχέση με το πετρέλαιο είναι περίπου 15-20%. Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που την πήρα. Μου είχαν πει για χαμηλών θερμοκρασιών και τη φοβήθηκα αλλά τώρα το μετανιώνω γιατί όσοι γνωστοί μου έχουν βάλει έχουν τις μισές καταναλώσεις και είναι ευχαριστημένοι από τη θέρμανση.
  4. Έχω αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών για το σπίτι μου που είναι 120τμ. Η μέση κατανάλωση της είναι στις 50kw ενω τις ψυχρές μέρες (θερμοκρασίες κάτω του μηδενός) έχει φτάσει και τις 80KW! Η διαφορά μου σε σχέση με το πετρέλαιο είναι περίπου 15-20%. Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που την πήρα. Μου είχαν πει για χαμηλών θερμοκρασιών και τη φοβήθηκα αλλά τώρα το μετανιώνω γιατί όσοι γνωστοί μου έχουν βάλει έχουν τις μισές καταναλώσεις και είναι ευχαριστημένοι από τη θέρμανση.
  5. Έχω αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών για το σπίτι μου που είναι 120τμ. Η μέση κατανάλωση της είναι στις 50kw ενω τις ψυχρές μέρες (θερμοκρασίες κάτω του μηδενός) έχει φτάσει και τις 80KW! Η διαφορά μου σε σχέση με το πετρέλαιο είναι περίπου 15-20%. Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που την πήρα. Μου είχαν πει για χαμηλών θερμοκρασιών και τη φοβήθηκα αλλά τώρα το μετανιώνω γιατί όσοι γνωστοί μου έχουν βάλει έχουν τις μισές καταναλώσεις και είναι ευχαριστημένοι από τη θέρμανση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.