Μετάβαση στο περιεχόμενο

Alex_mc

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Alex_mc

  1. ΟΚ σε ευχαριστώ!!! Υπάρχει καποιος αποφοιτος της σχολης ωστε να μας δωσει μερικές συμβουλές ακόμα???
  2. Καλησπέρα και από εμένα! Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάποια πράγματα πάνω σε αυτό το θέμα… Στη σχολή μου ( μηχανολόγοι μηχανικοί, εμπ ) έχουμε 4 κύκλους σπουδών. Α)Παραγωγής Β)Ενέργειας Γ)Κατασκευαστικός Δ)Εναέριων και επίγειων μεταφορικών μέσων. Είμαι και εγώ ανάμεσα στους Α και Β αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω… Ο παραγωγής (όπως ακούγεται) θεωρείται πιο εύκολος και μπορείς να βγάλεις κάπως καλύτερο βαθμό πτυχίου… Ενώ ο ενεργειακός είναι πολύ «εμπορικός» στις μέρες μας... Πιστεύετε ότι πρέπει να τελειώσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με ένα καλό βαθμό πτυχίου ή δεν παίζει ρόλο πουθενά ο χρόνος απόκτησης του πτυχίου και ο βαθμός του? Κατά πόσο έχουν σχέση αυτά που κάνουμε στη σχολή με αυτά που θα ζητηθούν στην αγορά εργασίας? Με άλλα λόγια παίζει ρόλο η κατεύθυνση ή απλά όλοι είμαστε Μηχανολόγοι Μηχανικοί?????
  3. Εγώ είχα κάνει πριν από μερικές εβδομάδες AutoCAD 2D-3D σε ένα κέντρο ελευθέρων σπουδών στη Δάφνη (Capricorn Hellas νομίζω).Είχαμε κάνει 60 ώρες 2D και 20 ώρες 3D. Eίχα επιδότηση από το υπουργείο παιδείας και έδωσα 67€ αλλά νομίζω πως το κόστος δεν πρέπει να ήταν πάνω από 500 για όλα μαζί. Η ποιότητα του μαθήματος ήταν καλή και σίγουρα μαθαίνεις όλα τα βασικά για αρχή. Ακόμα κατά καιρούς κάνει το ΕΜΠ κάποια σεμινάρια στο Κέντρο Η/Υ τα οποία είναι μικρής διάρκειας (16 ώρες), αλλά αν προσέχεις παίρνεις όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να αρχίσεις να εξασκείς το AutoCAD.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.