Μετάβαση στο περιεχόμενο

ellin81

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ellin81

  1. Εννοείται πως τίποτα δεν αποκλείεται. Για όλα είμαι καχύποπτος πλέον. Ο δρόμος κατασκευάζεται μεταξύ Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι. J&P είναι υποεργολάβος στο έργο. Στο 1 πολύ γέλιο αλλά πολύ περίεργο. Plant manager εννοείς εργοταξιάρχη; Για κάτι τέτοιο ταιριάζει ο μισθός. Από όλα όσα ανέφερες μόνο οι "σπουδές αδιάφορες" ταιριάζουν σε μένα!! Όποιος είναι από Θεσσαλονίκη μπορεί να με συναντήσει κιόλας. Ευχαριστώ σε όλους. Θα το ψάξω πρώτα και θα ενημερώσω και εσάς. Ευχαριστώ σε όλους.
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλων και απαντώ σε σένα πρώτα ως διαχειριστή. Έπρεπε νωρίτερα να εγγραφώ και να πάρω απόψεις. ΔΕΝ έχω καμμία απολύτως προυπηρεσία και η θέση προσφέρθηκε από τον σύζυγο μιας ράφτρας που είναι μηχανολόγος και δουλεύει 30 χρόνια στην εταιρεία. Βέβαια, αυτό δεν ακυρώνει το γεγονός ότι μπορεί να είναι απάτη γιατί εδώ και καιρό τον βλέπω να κάθεται στο μαγαζί της γυναίκας του μετά το σταμάτημα των έργων στο μετρό Θεσσαλονίκης. Τα 6000 ευρώ είναι καθαρά και αφορόλογητα δίχως μπόνους και δίχως ασφάλιση (φουλ πακέτο). Μάλιστα είπε ότι κάθε μήνα μπορώ να τα έχω σε όποια τράπεζα θέλω (και αυτό λίγο ύποπτο το έκοψα να φεύγει έτσι συνάλλαγμα) Τα εισιτήρια είπε πληρωμένα όλα από την εταιρεία αλλά με την άδεια εργασίας εκεί δεν ανέφερε τίποτα και πόσο κοστίζει για να βγει. Όχι προφορικά έγινε η πρόταση και αυτός ήταν ο λόγος που σαν άσχετος μπήκα σε αυτό το φόρουμ. Εννοείται πως δεν απάντησα αμέσως γιατί αν το προχωρούσα θα γινόταν υποχρεωτικά συμβόλαιο. Για δώστε ορισμένες πληροφορίες για τα ταξιδιωτικά έγγραφα. Από ότι διάβασα με το ελληνικό διαβατήριο μπορείς να καθίσεις τουριστικά 2 μήνες στα Εμιράτα. Από εκεί και πέρα; Όσον αφορά το όνομα της εταιρείας, ακουστά γνωρίζω ότι είναι φημισμένη αλλά τίποτα άλλο. Πάντως, το ποσό είναι εξωπραγματικό διότι ήξερα μέσω ενός γνωστού ότι η ξαδέρφη του έπαιρνε στο Κατάρ 4000 ευρώ το 2009, οπότε σαν ανειδίκευτος είναι πάραααα πολύ.
  3. Καλησπέρα σε όλους! Δεν είμαι μηχανικός(είμαι βιολόγος ) και θα ήθελα τα φώτα σας. Εδώ και 3 εβδομάδες μου προτάθηκε μια θέση χειριστή σκυροδέματος (ουσιαστικά σε έναν πίνακα μπροστά θα πατάω κάτι κουμπιά και θα αναμειγνύω τα υλικά για την άσφαλτο) και ο μισθός είναι 6.000 ευρώ καθαρά-αφορολόγητα με 15 μέρες διακοπές κάθε 3 μήνες. Η δουλειά είναι από την εταιρεία J@P που είναι υποεργολάβος στο έργο σε κοινοπραξία με την arabtech. Είναι μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Ντουμπάι και θα κατασκευάσουν ένα δρόμο. Είπε ότι θα μένω σε διαμερίσματα κλιματιζόμενα. Ξέρει κανείς κάτι; Είναι εξωπραγματικό; Μηχανικός δεν είμαι και 6000 ευρώ μηνιαίως είναι υπερβολικά για έναν άσχετο και μάλιστα για χειριστή μηχανήματος μείξης. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.