Μετάβαση στο περιεχόμενο

paroikos

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by paroikos

  1. Δεν έχει βάλει κανείς ρε παιδιά συλλέκτες κενού για να μας πει εντυπώσεις.
  2. Η διαρροή δεν ήταν από ραφή αλλά από το υλικό δίπλα από το ανόδιο έχω βγάλει και φωτογραφίες εσωτερικά. Τώρα προσανατολίζομαι σε ηλιακό κενού 200 λίτρα 645 -649 ευρώ solar energy ή Alter Energy AE-200-SS αλλά είμαι λίγο επιφυλακτικός γιατί δεν έχω ακούσει ακόμα εντυπώσεις, δεν υπάρχει κανένας συμφορουμίτης που να αγόρασε κανέναν από αυτούς ; θα ήταν πολύτιμη η άποψή του. Περιμένω εντυπώσεις....
  3. Επανέρχομαι παιδιά, όπως αναφέρει παραπάνω ο αγαπητός deathlok μου ζήτησαν τιμολόγια συντήρησεις και τους είπα οτι τον έλεγχο του ψυκτικού υγρού και την αντικατάσταση της ράβδου μαγνησίου την έκανα εγώ. Μου ζήτησαν να τους τον στείλω για έλεγχο και επισκευή και τους τον έστειλα αρνούμενος την επισκευή αλλά μόνο την αντικατάσταση με inox πληρώνοντας φυσικά την διαφορά τιμής όπως και έξοδα αποστολής και εγκατάστασης. Αναμένω την απάντησή τους πιθανόν αύριο, ελπίζοντας να δεχτούν την πρότασή μου.
  4. Γεια σας παιδιά θα ήθελα και εγώ να καταθέσω την εμπειρία μου που είναι εν εξελίξει σχετικά με τον ηλιακό που αγόρασα πριν περίπου πέντε χρόνια από την ηλιοακμή. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος όλο αυτό το διάστημα από την απόδοσή του ώσπου πρίν μερικές μέρες τρύπησε το boiler έχοντας σημαντική διαρροή, με αποτέλεσμα να κλείσω την παροχή του κρύου νερού προς το boiler. Επικοινώνησα αμέσως με την εταιρία μέσω email για το πρόβλημα και την αντικατάσταση του boiler, απαντώντας μου, μου ζήτησαν κάποια στοιχεία (serial number κ.λ.π) όπου και τους τα έστειλα αμέσως. Εδώ και μια εβδομάδα περιμένω να μου απαντήσουν σχετικά με την επίλυση του προβλήματος αλλά δυστυχώς δεν έλαβα καμία απολύτως απάντηση, τους ξανά έστειλα άλλα δυο email για να τους το υπενθυμίσω μήπως το ξέχασαν αλλά και πάλι δεν μου απάντησαν. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να μου απαντήσουν και να φροντίσουν άμεσα για την επίλυση του προβλήματος γιατί θεωρώ ότι είναι μια από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο των ηλιακών, ευελπιστώ και στο after sale service.Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσω άμεσα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.