Μετάβαση στο περιεχόμενο

John Kalam

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by John Kalam

  1. Συνάδελφοι, σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Το σκεπτικό που μου παραθέσατε έχει λογική και εν πολλοίς εξηγεί αυτό που μου ζήτησε η ΥΔΟΜ. Ούτως ή άλλως βάζοντας αντί για 1 πολεοδομική παράβαση τα τ.μ. του χώρου δεν αλλάζει το παράβολο εφόσον επιλέγω προς έκδοση αδείας.
  2. Συνάδελφοι θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Σε οικόπεδο εντός οικισμού, ο ιδιοκτήτης κατά το παρελθόν κατασκεύασε αυθαίρετα βάση οπλισμένου σκυροδέματος και φέρουσα τοιχοποιία η οποία παρέμεινε ημιτελής σε διαφορετικά ύψη και προφανώς δεν τοποθετήθηκε ποτέ στέγαση. Σήμερα θέλει να αποπερατώσει το αυθαίρετο εκδίδοντας άδεια δόμησης. Έχω δηλώσει το αυθαίρετο με αναλυτικό προϋπολογισμό, ως μία πολεοδομική παράβαση καθότι δεν αποτελεί κτήριο (χώρο) κατά τη γνώμη μου αλλά μία ημιτελή ασκεπή ανωδομή. Η Πολεοδομία ωστόσο θεωρεί ότι πρέπει να δηλωθεί ως κ.χ. Ποια η γνώμη σας επι του θέματος; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. (Επειδή πρώτη φορά υποβάλλω ερώτημα στο forum, συγχωρέστε με για τυχόν λάθη)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.