Μετάβαση στο περιεχόμενο

theoducati

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by theoducati

  1. ευχαριστώ για της πληροφορίες.stavrosa το εννοείς δημοτική έκταση?ξεχωριστή άδεια μπορώ να βγάλω μόνο σαν catering γάμου σε υπαίθριο χώρο και να προσαρμόσω χημικές τουαλέτες δίπλα μου έχει προτείνει ο μηχανικός μου.
  2. Η περιγραφή στην ένταξη αναφέρει "υπαίθριες κατασκευές και περίφραξη εκτός ρυμοτομικού σχεδίου" Το είδος χρήσης τουρισμός και ανφέρει στης παραβάσεις τους περιμετρικούς τοίχους τον πάγκο μπαρ και το ξύλινο στέγαστρο. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι στην άδεια που θα βγάλουμε να το εντάξουμε σαν βοηθητικό χώρο.Για να βγάλει άδεια μόνο του δεν γίνεται γιατί οι τουαλέτες είναι από την άλλη πλευρά του δρόμου στο ξενοδοχείο.Ο εοτ από ότι φαίνετε δεν θα δεχτεί τα σχέδια που θα καταθέσω αφού τους δύο χώρους τους χωρίζει κοινοτικός δρόμος.
  3. καλησπέρα,έχω μία ανάλογη περίπτωση με μπαρ σε εσωτερικό χώρο και open bar σε χώρο απέναντι από το ξενοδοχείο που τα χωρίζει κοινοτικός δρόμος.Μπορώ να πάρω άδεια για το εξωτερικό μπαρ αν δεν διαθέτω τουαλέτα και οι πελάτες χρησιμοποιούν της τουαλέτες του εσωτερικού μπαρ του ξενοδοχείου δηλαδή περνάνε τον δρόμο για της τουαλέτες.
  4. Eίναι λίγο πολύπλοκο το θέμα.Το μπαρ είναι στο ισόγειο του ξενοδοχείου και ο βοηθητικός χώρος απέναντι από το ξενοδοχείο σε οικόπεδο 65 τμ που τα χωρίζει κοινοτικός δρόμος 4 μέτρα πλάτος. Ο EOT αν δεν κάνω λάθος βγάζει άδειες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν σε χώρο ξενοδοχείου. Αν θέλω να μου βγάλει άδεια ο δήμος ώστε να περιλάβω στην άδεια και τον βοηθητικό χώρο μπορώ να κάνω εποινικίαση του μπαρ σε ιδιώτη?
  5. Καλησπέρα, Θέλουμε να βγάλουμε άδεια μπαρ σε ξενοδοχείο 2 αστέρων.Το οικόπεδο βρισκέται εντός ρυμοτομικού σχεδίου στα όρια του οικισμού .Απέναντι από το ξενοδοχείο υπάρχει οικόπεδο 65 τμ εκτός σχεδίου που λειτουργεί σαν βοηθητικός χώρος με τραπεζοκαθίσματα.Το συγκεκριμένο οικόπεδο εντάχθηκε στον νόμο 4178. Η ερώτηση μου είναι αν μπορεί να βγάλει ο ΕΟΤ άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος και να φαίνετε στην άδεια ότι υπάρχει βοηθητικός χώρος απέναντι από το ξενοδοχείο η αν μπορούν να βγουν δύο διαφορετικές άδειες. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.