Μετάβαση στο περιεχόμενο

kostasdio

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

100 profile views
  1. Σαφώς και κρατάω ,έχω φάκελο στο PC με φωτογραφίες από όλα τα στραβά που βρήκα όταν μπήκα και όλα τα συμβάντα στην πορεία , αποδείξεις ενοικίου , κοινοχρήστων κ.λ.π., αυτή τη στιγμή έχει φτάσει σε μέγεθος τα 66 ΜΒ
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας . Μάλλον συμφέρει να μετακομίσω σε άλλο σπίτι , ελπίζω το επόμενο δίμηνο να τελειώσει το θέμα . Ας ξεμπλέξει ο ιδιοκτήτης με τον από πάνω , δυστυχώς δεν περισσεύουν χρήματα για δικαστικές διαμάχες .
  3. Σας ευχαριστώ και τους δύο για την απάντηση Τον ιδιοκτήτη τον έχω ενημερώσει και επί λέξει μου είπε πως δεν τον ενδιαφέρει, πρόσφατα μάλιστα μου ανέβασε και το ενοίκιο κατά 40 ευρώ. Τον συγκάτοικο επάνω φυσικά και τον ενημέρωσα , όπως ενημέρωσα και τον ιδιοκτήτη του ιδίου διαμερίσματος. Από τις 5 φορές που με πλημμύρησε , έχω 2 εκθέσεις της αστυνομίας και ετοιμάζω αγωγή , ψάχνοντας φυσικά νέο σπίτι . Πρόσφατα το επάνω σπίτι άλλαξε χέρια ιδιοκτήτη και το ανακαινίζει ριζικά. Ελπίζω να ησυχάσω ,με τον ένα Η με τον άλλο τρόπο. Απλά δεν πήρα κάποια απάντηση για το αν είναι νόμιμο Η όχι πάνω από σαλόνι να είναι μπάνιο , έστω για να ξέρω κάτι παραπάνω. Το μπετόν είναι ραγισμένο , τα νερά που τρέχουν έχουν αποκαλύψει τις ρωγμές στο ταβά νι μου
  4. (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα σε όλους , δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή ενότητα . Στην οικοδομή που κατοικώ , πάνω από το σαλόνι μου υπάρχει μπάνιο , δυστυχώς το κατάλαβα κατόπιν εορτής , είμαι ενοικιαστής. Εκτός από τους # ιδιαίτερους θορύβους # , και ειδικά αν έχεις κάποιο καλεσμένο , το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι ότι μας πλημμύρησαν 4-5 φορές , από κακή χρήση του μπάνιου , και τα νερά φυσικά δεν είναι και τόσο αθώα από άποψη υγιεινής. Έχω στριμώξει το γραφείο μου σε μία γωνία για ασφάλεια , και έχω βάλει alarm στο δάπεδο να με ειδοποιεί , τελευταία φορά κτύπησε χθες . Ήθελα τη συμβουλή σας , είναι νόμιμο το μπάνιο στο σημείο που είναι ? Έψαξα για νόμους κ.λ.π. , δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.