Μετάβαση στο περιεχόμενο

statos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

185 profile views
  • Didonis

  1. Πάχος μόνωσης 10 εκατοστά βατή +ασφαλτοπανο υγρομονωση. Το θέμα με το πάχος της μόνωσης είναι γιατί το διαμέρισμα από κάτω ανεβάζει 34 βαθμούς θερμοκρασία το καλοκαίρι υπάρχει περιμετρική μόνωση αλλά η ταράτσα δεν έχει πέραν μιας υγρομονωσης τίποτα άλλο. Ως αναφορά τα Λ καθένας κατασκευαστής υλικού γράφει λ η λd η λ10 Και παρατηρώ ότι οι μονάδες δεν είναι συγκρίσιμες από υλικό υλικό Παρουσιάζουν μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ τους. Προσωπικά βέβαια δεν προσπαθώ να μάθω το καλύτερο Λ αλλά την επιλογή εκείνη με το δυνατότερο αποτέλεσμα και τα λιγότερα φορτία στο ακινητο
  2. Καλησπέρα στο φόρουμ . Προσπαθω να βρω την βέλτιστη λύση για ταράτσα 100τμ με μέγιστο πάχος μονωτικού τα 10 εκ. μονωση με Περλιτή με Συντελεστή θερµικής αγωγιµότητας ( µε ανάµιξη µε 330 kg τσιµέντο/m³) λ=0,335 Wm⁻¹ K⁻¹ η με μπετό με σφαιρίδια eps 2mm με Θερμική αγωγιμότητα λD 0,130W/m2K πχ πολιπλας μπλου σκαλιζοντας λίγο τα λ κατάλαβα ότι δίνονται διαφορετικά για το ίδιο υλικό ανάλογα με τα τεχνικά στοιχεία που διαβάζω?εξυπηρετει την σύγχυση μου ώστε να μη βρω άκρη? ποιο θα ήταν προτεινόμενο υλικό για το ίδιο πάχος με μέγιστη Θερμομόνωση και ελάχιστο βάρος? ευχαριστω .
  3. Μαλλον θα καταληξω στην απομακρυνση,-πωληση του . το προκατ το πηρα 19χιλ οποτε με τα προστιμα θα ξεπερασει την αξια του σε λιγοτερο απο 4-5 χρονια αν υποθεσω μια τιμη ζωνης 1000 . Ευχαριστω Pavlos33 για την σοβαρη αντιμετωπιση σας καθως και τους συναδελφους για την χιουμοριστικη διαθεση.
  4. Λυπαμαι αν αφησα την εντυπωση οτι ειμαι απο τους εξυπνους.Σαφως και οταν κανεις καποια αυθαιρεσια εχεις ευθυνη και συνεπειες ,απλα οταν τα λεφτα που υπαρχουν ειναι λιγα και θελεις μια θεση στον ηλιο..,απλα θα κατηγορω την επιπολαιοτητα μου. Δηλαδη σε περιπτωση καταγγελιας ποσο στραβη μπορει να ειναι η κατασταση?
  5. Καλησπερα σας, εχω τοποθετησει ενα προκατ ξυλινο σπιτι 40τμ +5βεραντα σε πλακα χωρις σιδερα σε αγροτεμαχιο εκτος σχεδιου -ζωνης μη αρτιο μη οικοδ/μο. η ολη κατασκευη εγινε φετος το καλοκαιρι σε αγροτεμαχιο στη χαλκιδικη. Μπορω να το νομιμοποιησω με τον νεο νομο η πρεπει να το γκρεμισω? ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.