Μετάβαση στο περιεχόμενο

Degas

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Degas

  1. Υπάρχει κάποιος νέος ή έστω παλιός οδηγός σπουδών του τμήματος πολιτικών μηχανικών ΤΕ - ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης; Δεν μπορώ να τον βρώ στην ιστοσελίδα του τμήματος.
  2. Όπως είπατε: Διάβασα ένα παρόμοιο θέμα που βρήκα. Ίσως δηλώσω ΠΜ σε ΤΕΙ και να ξαναδώσω του χρόνου.
  3. Χαιρετώ τα μέλη του michanikos στο 1ο μου post Φέτος έδωσα πανελλήνιες από τεχνολογική κατεύθυνση και συμπλήρωσα 12940 μόρια. Αρχικά είχα στόχο τους πολιτικούς μηχανικούς αλλά τώρα μοιάζει απίθανο να μπω οπότε είμαι ανάμεσα σε μηχανικών παραγωγής και διοίκησης ή κάποιο τμήμα μαθηματικών. Προσωπικά μου αρέσει το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού για το οποίο γνωρίζω ελάχιστες λεπτομέρειες, περισσότερες όμως από τις άλλες μου επιλόγες αφού έχω συγγενή έταιρο σε (μικρή) κατασκευαστική εταιρία. Σκεφτόμουν να ξαναδώσω του χρόνου για ΠΜ αλλά και την πιθανότητα να μπω σε τμήμα ΜΠΔ ή μαθηματικών χωρίς αυτά να με ελκύουν όσο των ΠΜ. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Είναι αξιόλογα τα τμήματα ΜΠΔ; ΥΓ: είναι απίθανο να έχω έτοιμη θέση εργασίας ως ΠΜ στην εταιρία, ίσως μόνο μια μικρή βοήθεια
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.