Μετάβαση στο περιεχόμενο

dtadkrina

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dtadkrina's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. για πολλους λογους. π.χ. να χωρεσουν τα συρομενα (πατζουρια,μπαλκονοπορτες,σιτες)
  2. το οτι το τσιμεντο μπορει να διαφευγει απο τα κενα οταν το μπετον ειναι πολυ μαλακο φυσικα και ισχυει αλλα νομιζω οχι στην συγκεκριμενη περιπτωση. και αυτο γιατι στην περιπτωση μας το προβλημα εστιαζεται στο κεντρο του μεταλλοτυπου και οχι στην ενωση οπου θα ειχε το τσιμεντο "δρομο" διαφυγης. τα πιθανα αιτια χωρις να αποκλειεται συνδιασμος ολων ειναι α)πυκνος οπλισμος. β)μεγαλη συγκεντρωση αδρανων στο συγκεκριμενο σημειο (ισως δεν εχει γινει σωστη αναδευση,ισως φρακαρε η αντλια κτλ...) γ)αποτυχια δονησης.
  3. στην τριτη φωτογραφια ασφαλως και υπαρχει προβλημα. στις πρωτες δυο θεωρειται οτι υπαρχει? μου εχει συμβει κι εμενα καποιες φορες και πιστευω οτι οφειλεται στον πυκνο οπλισμο (συνηθως συμβαινει σε τοιχεια χαμηλα εκει που υπαρχουν οι αναμονες δηλ. και στο σκυροδεμα οπου στην αρχη της αντλησης η αντλια ξεπλαινει το μπετον για να μπορεσει να "βγαλει" καλο θα ειναι το πρωτο μπετο να πηγαινει για πεταμα...
  4. αν μου επιτρεπεται καθοτι δεν ειμαι μηχανικος,αλλα τεχνιτης καλουπατζης, ειναι οντως απο το λαδι. σε μια-δυο εβδομαδες μετα το ξεκαλουπωμα πρεπει να εχουν ηδη αρχισει να εξαφανιζονται οι μαυριλες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.