Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimitris7777

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

dimitris7777's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας, έχω μια σχετική "άσχετη" ερώτηση προς όλους σας. Σκέφτομαι να κάνω ταυτόχρονα κάποια σεμινάρια σε 3-4 προγράμματα η/υ για να μάθω όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να είμαι "χρήσιμος" σε κάποια τεχνική εταιρία. FESPA από στατικά, AUTOCAD από αρχιτεκτονικά, είναι μια καλή αρχή; Γνωρίζετε τι "παίζει" αυτή τη στιγμή πιο πολύ στην αγορά; Ή μήπως κάποιο από τα Archicad, Robot, Stereo ή κάποιο άλλο. Καταλαβαίνω ότι αυτό που ρωτάω δεν έχει κάποια "απόλυτη" απάντηση απλά σας κάνω το ερώτημα τι θα προτιμούσατε να μάθετε στη θέση μου. Ευχαριστώ πολύ!
  2. Καλησπέρα σας, έχω μια σχετική "άσχετη" ερώτηση προς όλους σας. Σκέφτομαι να κάνω ταυτόχρονα κάποια σεμινάρια σε 3-4 προγράμματα η/υ για να μάθω όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να είμαι "χρήσιμος" σε κάποια τεχνική εταιρία. FESPA από στατικά, AUTOCAD από αρχιτεκτονικά, είναι μια καλή αρχή; Γνωρίζετε τι "παίζει" αυτή τη στιγμή πιο πολύ στην αγορά; Ή μήπως κάποιο από τα Archicad, Robot, Stereo ή κάποιο άλλο. Καταλαβαίνω ότι αυτό που ρωτάω δεν έχει κάποια "απόλυτη" απάντηση απλά σας κάνω το ερώτημα τι θα προτιμούσατε να μάθετε στη θέση μου! Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.