Μετάβαση στο περιεχόμενο

george87

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by george87

  1. Kαλησπέρα σας. Αν είναι εύκολο θα ήθελα τιμή ζώνης για τακτοποίηση αυθαιρέτου στη Φοινικούντα Μεσσηνίας (χ=304157, y=4075429). Ευχαριστώ πολύ.
  2. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις άμεσες απαντήσεις σας. Κύριε Δημήτρη το συμβόλαιο αναφέρει συνολικά το εμβαδόν του ισογείου ορόφου (όχι σαν δύο χώρους).
  3. Η άδεια όπως σωστά είπατε δείχνει έναν ενιαίο χώρο και έτσι αναφέρεται και στο συμβόλαιο του ιδιοκτήτη. Στην πραγματικότητα είναι δύο ξεχωριστοί χώροι, οι οποίοι ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη και δεν έχει γίνει σύσταση ΟΙ,ούτε γνωρίζει εάν και πότε θα κάνει. Απλά επειδή προχωράμε στην τακτοποίηση με τις πολεοδομικές παραβάσεις που έχουν γίνει καθώς και την τακτοποίηση 5 τετραγωνικών κατά τα οποία είναι μεγαλύτερο το υπόγειο σε σχέση με την άδεια, τακτοποιούμε και την διαμερισμάτωση.
  4. Καλησπέρα σε όλους! Περίπτωση με διαμόρφωση εξωτερικού χώρου, μετατοπίσεις ανοιγμάτων κλπ που με αναλυτικό αντιστοιχούν σε 1 πολεοδομική παράβαση + ταυτόχρονα αλλαγή διαμερισμάτωσης, όπου το ισόγειο μονοκατοικίας έχει χωριστεί σε δύο χώρους με διαφορετική είσοδο. 1ον) Προκύπτουν δηλαδή δύο 500άρικα, ένα από την πολεοδομική παράβαση και ένα από την αλλαγή διαμερισμάτωσης? 2ον) Επίσης στον αναλυτικό συμπεριλαμβάνω τις καθαιρέσεις και τα χτισίματα τοιχοποιίας εσωτερικά του σπιτιού που αφορούν τη διαμερισμάτωση ή συμπεριλαμβάνονται αυτά στο 500άρικο της παράβασης της διαμερισμάτωσης?
  5. Με συγχωρειτε πολυ αλλα δεν εθιξα ποτε και κανεναν. Επισης δεν ανεφερα οτι πραγματοποιω εργασια. Νεος διπλωματουχος μηχανικος ειμαι και περαν των εργασιων στη σχολη παλαιοτερα, ασχολουμαι σχεδον σε καθημερινη βαση με το Autocad τα τελευταια 2 χρονια και αντιμετωπισα ενα προβλημα που δε μου εχει ξαναπροκυψει. Τελοσπαντων, ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τον χρονο σας, συγνωμη αν εθιξα καποιον, θα προσπαθησω να βγαλω καποια ακρη μονος μου.
  6. Συμπερανατε οτι ειμαι στο Α επειδη δεν μπορω να βγαλω ακρη γιατι τα γραμματα μου τα εκτυπωνει αλλα πιο παχια και αλλα πιο λεπτα?
  7. Οχι δεν τις εχω κανει. Που μπορω να τις κανω αυτες τις ρυθμισεις?
  8. Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας. @Kostaspde την εκανα τη διαδικασια, δεν αλλαξε κατι. Δυστυχώς συνεχιζει η ίδια κατάσταση με τα γράμματα να φαίνονται γραμμενα με χοντρη πένα και δυσανάγνωστα.
  9. Γεια χαρά συνάδελφοι. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα οταν στο Autocad κάνω plot σε pdf. Συγκεκριμένα τα γράμματα και οι αριθμοί που υπάρχουν το σχέδιο (π.χ. σε υπόμνημα, διαστασιολόγηση κλπ) εμφανίζουν μεγάλο πάχος πένας με αποτέλεσμα να διαβάζονται δύσκολα. Εννοείται πως το πάχος της πένας στο αντίστοιχο layer το έχω το 0,00. Μήπως γνωρίζει κάποιος το λόγο που συμβαίνει αυτό και πως διορθώνεται?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.